Velká věštba na srpen pro Ryby: Pozor na podpásovky, těšte se na konec měsíce

RYBY - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Ryby v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vás může ochránit před lidmi, kteří vám nepřejí? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází karta Svět. Ta říká, že se něco uzavírá, mohou se vám pospojovat nějaké díly skládačky tak, že vytvoří celek. Také předpovídá, že začíná nová etapa. A v neposlední řadě tato karta ukazuje cestování, takže pokud se někam chystáte, pravděpodobně vám bude přáno.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují pěkný začátek měsíce, druhá dekáda bude trochu svízelnější, třetí ale zase pěkná.

Začátkem měsíce budete plnit své povinnosti, pracovní i soukromé, a dokážete je dobře skloubit. Příležitosti budou pro cestování. V práci byste měli mít stálé příjmy i podporu kolegů.

Ve druhé dekádě se do vás mohou navážet jiní lidé, útočit na vaše vztahy, žárlit třeba na to, jak vám to sluší. Někdo vám nemusí přát vaše úspěchy, čekejte tedy podpásovky všeho druhu.

Třetí dekáda už by měla být opět v klidu a nejlepší bude konec měsíce, který přinese štěstí v oblasti citů, bude se vám dařit ve vztazích, v rodině. Čekají vás příjemná setkání, společenské a kulturní akce.

Rituál pro Ryby na srpen

Pokud byste chtěli využít magii k tomu, aby se do vás nevměšovali cizí lidé, může vám pomoci olej z gardénie. Navoňte se jím, dejte si pár kapek do koupele nebo aromalampy a uvidíte, co se bude dít.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)