Astročlánky

13. července 2023 06:31

Petra Martišková

Vyložené karty Helen Stanku. Lucie Gelemová umí odpouštět, ale nezapomíná

Vyložené karty Helen Stanku – Lucie Gelemová

V dalším dílu své talk show přivítala Helen Stanku výtvarnici Lucii Gelemovou. Kromě výkladu karet a čtení z run Helen s Lucií probraly nové projekty, které Lucii čekají, ale také její vztah s Felixem Slováčkem. Co ukázaly karty a runy?

Do svého pořadu si Helen Stanku zve známé hosty, tentokrát jím byla nadaná výtvarnice Lucie Gelemová. Automatická kresba prozradila, že Lucie je intuitivní člověk, ale poslední dobou to vypadá, že se Lucie trošku bojí, jakoby zklamání už bylo dost. Vidět byl také strach z toho, aby vše v životě ustála a potřeba jistoty. Kresba ukázala v blízké době cestování i to, že by si Lucie měla splnit své velké přání, kterým je podle Helen Stanku mít dítě.

„Vy jste se rozhodla, že si ten svůj život užijete, že se nevzdáte, že půjdete dál, ať se to někomu líbí, nebo nelíbí, je vidět, že jste si prošla velkým zklamáním,“ vyčetla ještě Helen z automatické kresby. A Lucie souhlasila a přiznala, že se naučila odpouštět, ale nezapomíná.

Karty vyšly Lucii krásné. „Co se týká kariéry, tak mohou ještě dobíhat dřívější věci a zároveň přichází něco nového,“ předpověděla Helen Stanku a Lucie se svěřila, že má za sebou výstavu 25 portrétů světově známých osobností a že se jí příliš dobře nemalovala aktivistka Greta, protože nesouhlasí s jejími výstupy. Naopak nejlíp se jí maloval Elon Musk, který je Lucii velmi sympatický. Za novou část své kariéry považuje malování na oděvy, což ji velmi baví a má z toho krásný pocit.

V lásce karty ukázaly, že by měla Lucie brát věci takové, jaké jsou, nesnažit se vše měnit a zaměřit se na to, aby akceptovala sebe i druhé. Na otázku na bývalé vztahy Lucie přiznala, že oba její bývalí muži zůstanou navždycky v jejím srdci. Jsou to již dva roky, co se rozešla s Felixem Slováčkem, a současný vztah představovat veřejnosti nechce, prozradila jen, že i nový partner je velmi silný muž.

Helen zajímalo, co Lucii dal a vzal vztah s Felixem Slováčkem. „Já jsem Felixovi za mnohé vděčná. Jsem veřejně známá, čehož ale nevyužívám, neobrážím večírky, prostě jsem tu společnost, ve které se pohyboval, přijala jako součást jeho života, bylo to nesmírně zajímavé.“ Na otázku, co jí vztah vzal, se svěřila, že to, jak se k ní Felix na konci choval, pro ni bylo velmi bolestné a nechce se k tomu vracet. Je však ráda, že jsou stále kamarádi a mají se rádi. Helen dala Lucii na výběr, zda chce odpovědět na otázku z run nebo karet a ta si vybrala runy. Co jí předpověděly? To si poslechněte v úvodním videu.

Podívejte se také na díl s Felixem Slováčkem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.