Horoskop lásky na červenec 2023: Beran bude žárlit, Štír může potkat někoho skvělého

AURA: Měsíční horoskop na červenec 2023

Jak to bude v červenci 2023 s láskou podle mariášových karet? Kdo si bude užívat zamilovanost, koho zasáhne žárlivost, kdo znovu zatouží po vášnivé lásce a kdo začne o svém partnerovi pochybovat? Přečtěte si, jak na tom bude v červenci s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Žárlivost není úplně nejlepší vlastnost a vy umíte opravdu dobře žárlit. Tento teplý letní měsíc vás osten žárlivosti zasáhne několikrát, ale protože na sobě hodně pracujete, tak se budete umět ovládat. Věřte, že je vaše žárlivost úplně zbytečná, protože partner je vám věrný.

Býk

Nemáte rádi změny a na každou změnu se musíte delší dobu připravovat. Tentokrát však přijde do vašeho života někdo, kdo vás osloví hned na prvním setkání. Budete mít pocit, že se znáte už dlouhé roky. Jenže máte si asi něco předat, pak už ten vztah nebude mít smysl a vy to pochopíte hodně brzy.

Blíženci

Práce je hodně důležitá a jak je vidět, tak v červenci to bude pro vás i vašeho partnera to nejdůležitější, čemu se budete věnovat. Jenže vztah potřebuje, aby se o něj někdo staral, a pokud tomu tak není, dlouho nevydrží. Což pochopíte oba a naštěstí to brzo změníte.

Rak

Jste zamilovaní a máte před sebou ještě další krásné dny plné lásky a budete si je náležitě užívat. Čeká vás i krásná dovolená, kde si oba uvědomíte, jak spolu plynete a nemusíte kolikrát ani nic říkat, prostě jen mlčíte a užíváte si přítomnost toho druhého. Nikdy jste to v minulosti nezažili.

Lev

Ve vztahu jste již dlouho a už nevnímáte, zda jste pro sebe důležití a zda se pořád milujete, nebo jste jen v nějakém přátelském či závislém vztahu. Jenže v půlce měsíce někoho potkáte a ten člověk vám otevře oči. Pochopíte, že potřebujete pro svůj život ještě vášeň a lásku.

Panna

Váš partner má před vámi tajemství a vy si uvědomujete, že vás zajímá, co si myslí a co tají. Budete se to snažit z něho dostat, ale on prostě nebude chtít mluvit. Až na konci měsíce, kdy na něj přestanete tlačit, se vám z ničeho nic sám od sebe otevře a řekne vám, že by chtěl váš vztah posunout.

Váhy

Už delší dobu toužíte po novém bydlení a tento měsíc se o to konečně začnete snažit. A budete úspěšní, protože objevíte nemovitost, kterou si zamilujete na první pohled. Budete vědět, že tohle je přesně místo, kde chcete bydlet. Pokuste se to partnerovi na rovinu říct a dejte mu prostor se rozhodnout.

Štír

Nechce se vám se vázat, prostě si říkáte, že to zvládnete sami a že není proč se znovu s někým zlobit. Ale jsou to jen úniky před vaším strachem ze závazků. Měli byste s tím začít pracovat, protože je pro vás připravený skvělý partner, který vám přinese radost ze života a lásku.

Střelec

Čekají vás rodinné výlety nebo rodinná dovolená. Budete prostě nuceni se věnovat rodině, ač si říkáte, že máte hodně práce a potřebujete ji dodělat, tak rodina vás teď bude potřebovat. Věnujte jim co nejvíce času, jinak se jednou v budoucnosti dozvíte, že jste to měli udělat.

Kozoroh

Čeká vás měsíc mnoha možností. Budete se nejspíše rozhodovat mezi vícero partnery. Nebude to hned na začátku července, ale spíš ke konci, kdy zjistíte, že ne vše je tak, jak si myslíte. Tak trochu se proberete z romantického snu a začnete žít realitu a bude potřeba se správně rozhodnout.

Vodnář

Partner vám v minulosti ublížil, jenže vy to ublížení stále nosíte s sebou. Sice o něm moc nemluvíte, ale vaše chování se tomu přece jenom stále podřizuje. Bude dobré si s partnerem vše znovu vyjasnit a vykomunikovat ještě nevyřčené věci. Pak se prostor vyčistí a bude se vám lépe fungovat.

Ryby

Pokud si nejste jistí svým partnerem, tak tento měsíc se vaše nejistota ještě více umocní. Prostě budete si říkat, zda jste vedle člověka, který s vámi i zestárne, a zda je to ten pravý. Vaše nejistota se přenese i na partnera a můžete se tím odcizit. Mluvte o všem, co vás tíží, a vyřeší se to.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz