Kde potkáte letní lásku podle horoskopu: Střelci při dobrodružství, Lvi na večírku

Letní prázdniny se blíží a s nimi i velká šance na letní lásku. Tyto románky nejsou jen záležitostí teenagerů, ale i nezadaným dospělým jedincům mohou změnit život. A horoskop jasně hovoří o tom, kde mají jednotlivá znamení největší šanci na prázdninového partnera, potenciálně i celoživotního, narazit.

Beran

Na pláži

Berani patří k lenivým znamením, pokud pojedou na dovolenou, většinou nebudou mít v úmyslu vyhledávat dobrodružství a obrážet večírky. Raději si například s knihou a drinkem lehnou na pláž a budou nasávat sluneční paprsky. Právě při takové formě relaxu okolo nich může projít někdo, s kým eventuálně navážou vzájemný vztah. Stačí se jen dobře rozhlížet.

Býk

Na výletě

Organizace a řád jsou věci, bez kterých se Býci neobejdou. Na dovolenou si vyrazí s přesným plánem. Ač za normálních okolností může jít tato přehnaná pečlivost leckomu z jejich okolí na nervy, samotní Býci se znovu přesvědčí, jak moc se jim vyplatí. Když totiž budou ve správný čas na správném místě, potkají zajímavého člověka, který jim zpestří léto. Vyrazit na výlet jen o pár minut později, seznámení mohlo být tatam...

Blíženci

Kavárna

Pro Blížence je komunikace s ostatními lidmi stejně důležitá jako kyslík. Jsou upovídaní a často o něco hlasitější, než si myslí. Proto mohou v kavárně při povídání s přáteli zaujmout někoho od vedlejšího stolu. Ať už to bude vzhled či názory, něčím ho zkrátka zaujmou. Pokud dostanou žádost o kontakt, neměli by proto být příliš překvapení.

Rak

Grilovačka

Raci jsou zaměření na rodinu a snaží se s ní trávit co nejvíce času. V létě jsou ideální příležitostí ke srazům grilovačky, na které jeden z příbuzných může přivést kamaráda, se kterým si Rak padne do noty. Vzdálit se od ostatních a třeba i celé hodiny si potom povídat se pak nebude jevit jako problém. Známé prostředí navíc běžně citlivé znamení alespoň uvolní.

Lev

Večírek

Světla, kamera, show! Největší lvi salónů jsou obvykle skuteční Lvi. Milují večírky a nejšťastnější jsou, když během těchto událostí pozornost míří k nim. Ať už tančí, zpívají nebo prostě jen mluví, dokážou zaujmout. Proto mohou na letní párty padnout do oka ledaskomu. O tom, že nápadníků či nápadnic bude víc, není pochyb. Stačí si nicméně dobře vybrat a krásný letní románek je na světě.

Panna

Práce

Zodpovědnost a řád. Tato dvě slova nejlépe vystihují panny, které jsou ochotné pracovat, i když by si správně měly vychutnávat volno. Proto mohou v zaměstnání nebo při letním přivýdělku narazit na někoho, kdo je zaujme. Může to být pracovitý kolega, nebo třeba jen zákazník, jiskra přeskočí nečekaně. Mimo pracovní prostředí pak Panna svému protějšku může ukázat, že ač je zodpovědná, umí se také uvolnit.

Váhy

Procházka

Váhy umějí být velmi úzkostné. Když se jim nedaří, potřebují se vyvětrat a je jim jedno, že budou samy. Procházka o samotě pro ně ale v létě může být ideální příležitostí k seznámení s někým, díky komu pak alespoň po zbytek léta samy nebudou. U Vah je navíc vysoká pravděpodobnost, že letní románek se změní v něco víc.

Štír

Kdekoliv

Z celého zvěrokruhu jsou to právě Štíři, z koho vyloženě srší sexuální energie. Nenechávají se lovit, ale jakmile jim někdo padne do oka, vydají se sami na lov. Zaujmout je může kdokoliv a kdekoliv. Letní lásku navíc nemusí mít jen jednu. Prázdniny mají dva měsíce, osm týdnů... Čas lze rozvrhnout mezi vícero zajímavých lidí. Zamilování ale vyloučené také není.

Střelec

Společenská akce

Střelci milují dobrodružství a nenávidí nudu. Přes den si mohou vyrazit za adrenalinem a stejně se večer budou chtít podívat do společnosti. Ať už půjde o koncert, nebo třeba stand-up show, právě na podobné akci je velká pravděpodobnost, že narazí na člověka, s nímž stráví zbytek letních dnů a třeba i nocí. Stačí je okouzlit ojedinělým smyslem pro humor.

Kozoroh

Posezení s přáteli

Kozorozi poskytují dobré rady a útěchu, proto jsou mezi přáteli velmi oblíbení, což nelze přehlédnout. Všimne si toho mimo jiné i někdo jiný. Ať už s přáteli Kozoroh vyrazí za jakoukoliv formou zábavy, krotkou či divočejší, díky své zjevné empatii vzbudí pozornost někoho, s kým se bude mít v létě skvěle. Onen člověk mu může oplatit laskavost, kterou jinak spíš rozdává.

Vodnář

Dobrovolničení

Vodnáři jsou z celého výčtu znamení rozhodně největší idealisté. Přejí si změnit svět a pomáhat lidem i zvířatům, ke kterým osud nebyl fér. Tito lidé často přispívají na různé charity, a když mají čas, tak nemají problém dobrovolničit - odměnou jim nutně nemusí být peníze, dobrý pocit je pro ně nadevše. Během takové činnosti mohou v létě potkat stejně či podobně smýšlejícího jedince.

Ryby

Festival

Léto je sezóna plná nejrůznějších festivalů, ty hudební ale Ryby zrovna dvakrát neoslovují. Toto znamení je duchovně založené a hluboký vztah má také k přírodě. Různé duchovní či zahrádkářské festivaly jsou proto místem, kde Ryby mohou navázat první kontakt s člověkem, který nakonec bude jejich letním románkem. Je ale velmi pravděpodobné, že úroveň vztahu bude povýšena, protože na krátkodobé lásky si tito jedinci příliš nepotrpí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.