Astročlánky

Aktualizováno 12. srpna 2022 07:15

Šarlota Chmelařová

První rande podle horoskopu. Kam pozvat Ryby nebo Štíry a nikdy se nesplést?

Láska

První rande si žádá kvalitní přípravu. Nepodceňte lokalitu první schůzky a připravte se co možná nejlépe. Ve výběru vhodného místa vám pomohou hvězdy. Jak by měla vypadat ideální schůzka pro Býky, Střelce nebo třeba Ryby? Každé znamení ocení něco jiného.

Prostředí dotváří celkovou atmosféru, na jeho výběru byste si tedy měli dát záležet. Ne každému vyhovuje klasická romantická večeře při svíčkách. Někteří dávají přednost většímu vzrušení a netradičním místům. Podívejte se, co upřednostňují jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Beran

O Beranech je známo, že se do věcí vrhají po hlavě. Mají rádi vzrušení a bytostně nesnášejí nudu. Milují společné aktivity, při nichž se budou dobře bavit. Ideální volbou v jejich případě je sport. Můžete ho (ji) pozvat třeba na kolo, brusle, jít si zaběhat nebo zahrát únikovou hru.

Býk

U Býků na to jděte přes jídlo! Milují, když se dobře najedí, plný žaludek se u Býka rovná štěstí. Pokud si chcete šplhnout, buďte trošku originální a zapojte ještě něco trochu netradičního. Místo klasické večeře v restauraci můžete vyrazit třeba na zážitkovou degustaci.

Blíženci

Blíženci milují zábavu a hry, dalo by se říct, že jsou takovými přerostlými dětmi. Jejich dušičku nejvíce potěšíte, když se s nimi vydáte na místo, které jim připomene bezstarostné dětství. Zkuste vyrazit třeba do aquaparku, na kulečník či na nějaké zábavné místo plné videoher.

Rak

I Raci se rádi přenesou zpět do dětských let. Vezměte je třeba na pouť, kde můžete vyzkoušet autíčka, labutě nebo i něco akčnějšího, pokud se nebojíte výšek a otáčení hlavou dolů. Raci jsou zároveň požitkáři, kteří ujíždějí na sladkém – kupte jim cukrovou vatu nebo je vezměte do nějaké skvělé kavárny a objednejte dortík.

Lev

Lvi milují obdiv a když jsou středem pozornosti. Ideální volbou je proto vyrazit s nimi někam do společnosti. Nešlápnete vedle, pokud je pozvete do kina, ale nepohrdnou ani divadelním představením nebo třeba klubem, kde si s nimi zatancujete. Pokud se na to cítíte, vezměte je třeba i na karaoke. Po pár sklenkách vína se pohrnou nadšeně na pódium.

Panna

Panny mají rádi soukromí a s překvapením u nich také moc nepochodíte. Do společnosti se též příliš nepoženou. Pozvěte je tedy na romantickou procházku ve dvou, na výlet do přírody či do města. Společný čas zakončete lahodným drinkem podle vašeho výběru.

Váhy

Váhy si potrpí na klasiku a romantiku. Osvědčenou večeří při svíčkách u nich nic nezkazíte, ba naopak. Dále budou nadšení z kina, ale radost jim udělá i akčnější zábava ve stylu bowlingu. Tohle znamení na rozdíl od Panny miluje překvapení, takže pokud si pro ně připravíte nějakou originální, ale zároveň romantickou drobnost, pusu máte na konci večera zaručenou.

Štír

Štíři jsou nejsexuálnější a nejvášnivější znamení zvěrokruhu. S klasikou a nudou u nich příliš nepochodíte. Mají rádi extrémy a se svou tak trochu temnou stránkou povahy mohou některé z vás překvapit. Schůzky s nimi nejsou pro každého. Pokud je vezmete na nějaké tajemné a opuštěné místo, ideálně ještě s nádechem temna, budou štěstím bez sebe. Erotická show je také mile překvapí.

Střelec

Střelci milují přírodu a zvířátka. Nejlepší volbou pro ně je výlet do zoo nebo do nějakého zvířecího výběhu, kde se se zvířátky mohou pomazlit nebo je nakrmit. Existují například farmy se sysly nebo lamami. Projížďka na koních bude pro ně také velice zábavná.

Kozoroh

Kozorozi ocení luxus v jakékoliv formě. Na fastfood na lavičce raději zapomeňte, vyberte kvalitní restauraci. Potrpí si na okázalosti a luxusní rande třeba na lodi. Možná vás to bude stát o něco více, ale ve výsledku sklidíte vytoužené ovoce. Uvidíte, že Kozoroh bude nadšený.

Vodnář

Vodnáře zaujmete inteligencí, zapomeňte proto na zábavní parky, ale zamiřte s nimi spíše do muzea, knihovny, planetária nebo do divadla. Intelektuální kultura v jakékoliv formě je fakt bere a vy si u nich připíšete plusové body.

Ryby

Asi vás nepřekvapí, že Ryby se nejlépe cítí ve vodě. Zamiřte s nimi někam do aquaparku, na přírodní koupaliště, k rybníku či pískovně. Nemusíte se hned koupat, prostředí bohatě stačí k tomu, aby se Ryby uvolnily a cítily se dobře. Taková pusa při západu slunce u vody vykouzlí nezapomenutelné rande.

Mohlo by vás také zajímat:

Sdílejte článek
Štítky večeře horoskop svíčka první rande styl zvěrokruh Štír randění Horoskopy Znamení zvěrokruhu Ryby