Velký líbací horoskop: Muž Beran líbá vášnivě, Lev nebesky a Štír nezapomenutelně

Ve způsobech líbání jsou velké rozdíly. Někdo se na vás vrhne s velkou vášní, jiný vám vlepí cudný polibek a někdo je natolik bezprostřední, že vás zulíbá i uprostřed rušné ulice. Jak líbají muži narození v jednotlivých znameních zvěrokruhu?

Polibek od Berana

Jak líbá muž narozený ve znamení Berana? Krásně a vášnivě, ale jen tehdy, když se mu bude chtít. Nikdy nepřesvědčíte svého miláčka Berana, že zrovna teď je ten správný čas pro polibek, když on ten pocit mít nebude. Jistotou však je, že polibky Berana vždy stojí za to.

Polibek od Býka

Jak líbají Býci? S rozkoší, umějí si vychutnat ten správný moment. Rodilí požitkáři zvěrokruhu si sice vše nechávají na poslední chvíli, ale dočkáte se. Pak ovšem počítejte s tím, že polibkem to teprve začíná.

Polibek od Blížence

Jak líbá muž narozený ve znamení Blíženců? Spontánně, nečekaně, kdykoliv a kdekoliv. V jeho bezprostřednosti je i jeho síla. Dokáže vás v minutě oslovit a v té samé i svést.

Polibek od Raka

Raci se prý nejraději líbají doma. Může být těžké muže Raka vytáhnout pod rozkvetlý strom. Ale ve chvíli, kdy se vám to povede a on spatří nádheru jara, podlehne. Probudí se v něm pravý romantik a rytíř a bude vás dvorně líbat. Možná začne polibkem na vaši ruku.

Polibek od Lva

Líbat Lvi umějí. Polibek pod rozkvetlým stromem s mužem narozeným ve znamení Lva bude pro vás nezapomenutelným zážitkem. Protože když líbá on, země se pohne a vaše srdce poskočí radostí.

Polibek od Panny

Pokud plánujete na 1. máje polibek pod rozkvetlým stromem s mužem narozeným ve znamení Panny, měla byste vědět, že Panny milují soukromí a když se s někým líbají, tak jedině tam, kde je nikdo cizí neuvidí.

Polibek od Váhy

Znamení Vah vládne planeta lásky a všech milostných rozkoší Venuše.  Dá se tedy předpokládat, že polibek od muže narozeného ve Vahách bude něco nezapomenutelného. A bude to pravda, očekávejte skvělou atmosféru, dokonalou scenérii a v ní pravého romantika, který líbá velmi zkušeně.

Polibek od Štíra

O mužích narozených ve znamení Štíra se říká, že jsou nejlepšími milenci zvěrokruhu. Takže pokud se budete na 1. máje líbat pod rozkvetlým stromem se Štírem, očekávejte metafyzické zážitky. Určitě se dočkáte opravdové milostné vášně.

Polibek od Střelce

Pokud vás políbí muž narozený ve znamení Střelce, budete jistě překvapená. V nečekaných a dost plamenných milostných projevech jsou Střelci mistři. A zkušené budou i jejich polibky. Někdy se ale stává, že jak rychle se muž Střelec vedle vás objevil, tak rychle i zmizí.

Polibek od Kozoroha

Od mužů narozených ve znamení Kozoroha, očekávejte dva druhy polibků. Ten, který je určený pro veřejnost a ten „domácí“. Pod rozkvetlým stromem v parku nebo sadu se připravte na krátkou povinnou pusu, kterou vám však váš Kozoroh stonásobně vynahradí večer doma v ložnici.

Polibek od Vodnáře

Vodnáři líbají s velkou fantazií a kreativitou. Nikdy nebudete vědět, jak polibek od muže narozeného právě v tomto znamení bude vypadat, kdy a kde ho provede a co bude následovat po něm. Víte jen jednu věc, Vodnář líbá pokaždé jinak.

Polibek od Ryb

Muž narozený ve znamení Ryb nejraději líbá při soumraku nebo dokonce až při svitu Měsíce. Proto nebuďte netrpělivá, že zůstanete na 1. máje nepolíbená. Chvíle Ryby přijde s večerem a s ním se dostaví i vesmír splněných milostných přání.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.