Muž narozený ve znamení Ryb je mužem vašich snů, ale také jejich ničitel

Máte-li sen o muži, který má bohatou fantazii, skvělou představivost, je obětavý, soucitný a oplývá všestranným nadáním, možná sníte o muži narozeném ve znamení Ryb. A on možná celý život sní o vás.

Jen muž narozený ve znamení Ryb se dokáže na svou partnerku dokonale napojit, číst její myšlenky, podprahově vnímat její nálady a city. Není u něj vyloučená ani telepatie, se kterou neomylně plní všechna přání své vyvolené. Říká se, že pokud jste v životě narazila na muže svých snů, bude narozený ve znamení Ryb a nemusí jít vůbec o náhodu, nebesa to tak chtěla. Tento muž je soucitný, všestranný a obětavý. Jeho zvláštní šarm, humor a sympatická povaha spolehlivě otevírají srdce každé ženy, tedy i to vaše.

Z astrologického hlediska znamení Ryb řadíme mezi vodní (Rak, Štír) a pohyblivá znamení (Blíženci, Panna, Střelec). Vládne mu planeta Neptun, symbolizující tušení hlubin, dar ztotožnění, inspirace, vnímavosti, mediálních schopností, ale také zmatení a neschopnost ostře rozlišovat kontury. Spoluvládcem Ryb je Jupiter – boží ochrana. Jedinci zrození pod jeho křídly mívají v životě zvláštní štěstí, vždy je něco na poslední chvílí vytáhne z louže nebo pěkné šlamastyky.

Jak poznáte muže Rybu

Pravděpodobně už dávno víte, jak vypadá. Potkala jste ho v nějakém svém snu a teď stojí před vámi. Charismatický, nevšední, se zvláštním půvabem a leskem v očích.

Jak ho můžete získat

Ryby se loví. Muže narozeného pod vlivem tohoto znamení můžete ulovit také. Chce to jen velkou dávku ženskosti a sebejistoty. Sebevědomé a krásné ženě nikdy neodolá. Otázkou je, jak s ní dlouho vydrží. Důležité je, aby na vás a na vaše úspěchy nezačal nikdy žárlit, aby neměl pocit, že hraje roli jen jakéhosi „pátého kola u vozu“, pak propadá trudnomyslnosti, depresím a únikovosti, které ho spolehlivě dovedou k závislostem všeho druhu.

Jak muž Ryba miluje

Zcela nezištně, oddaně, věrně, s nesmírnou fantazií, pokud mu ale nechybí patřičné sebevědomí. Jedině tak je schopen čisté nesobecké lásky. Je ochotný se pro druhé obětovat bez výrazu věčného mučedníka. V tomto muži je skrytý nejvyšší a nejčistší princip lásky. Problém nastává ve chvíli, kdy něco nebo někdo jeho sebejistotu nahlodá, pak se lehce přehrává do role neodolatelného svůdníka a sukničkáře. Na scénu vstupuje dvojakost citů, faleš a amorálnost. Začne být nezvykle umíněný a není s ním obstojná řeč. Z milé rybky je žralok, který nemá slitování s nikým a s ničím, ani sám se sebou. Volí i cestu sebezničení.

Co je na něm nejlepší

Schopnost čisté nesobecké a obětavé lásky. Vysoká schopnost empatie, soucitu s druhými. Představivost, kreativita a tvůrčí nadšení.

Co je na muži Rybě nejhorší

Někdy úplně všechno. Když propadne své fatalistické představě, že vše je marnost, osud a předurčenost, málokdo s ním pohne. Podlehne alibismu a v tom lepším případě začne „jen pít“.

Dobrá rada

Zkuste ho přesvědčit, že má svůj život ve svých rukou, že je jeho vládcem on a nikdo jiný.

Nejlepší a nejhorší kombinace pro znamení Ryb si můžete přečíst zde:

Charakteristiky mužů narozených v dalších znameních zvěrokruhu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.