Muž narozený ve znamení Ryb je mužem vašich snů, ale také jejich ničitel

Máte-li sen o muži, který má bohatou fantazii, skvělou představivost, je obětavý, soucitný a oplývá všestranným nadáním, možná sníte o muži narozeném ve znamení Ryb. A on možná celý život sní o vás.

Jen muž narozený ve znamení Ryb se dokáže na svou partnerku dokonale napojit, číst její myšlenky, podprahově vnímat její nálady a city. Není u něj vyloučená ani telepatie, se kterou neomylně plní všechna přání své vyvolené. Říká se, že pokud jste v životě narazila na muže svých snů, bude narozený ve znamení Ryb a nemusí jít vůbec o náhodu, nebesa to tak chtěla. Tento muž je soucitný, všestranný a obětavý. Jeho zvláštní šarm, humor a sympatická povaha spolehlivě otevírají srdce každé ženy, tedy i to vaše.

Z astrologického hlediska znamení Ryb řadíme mezi vodní (Rak, Štír) a pohyblivá znamení (Blíženci, Panna, Střelec). Vládne mu planeta Neptun, symbolizující tušení hlubin, dar ztotožnění, inspirace, vnímavosti, mediálních schopností, ale také zmatení a neschopnost ostře rozlišovat kontury. Spoluvládcem Ryb je Jupiter – boží ochrana. Jedinci zrození pod jeho křídly mívají v životě zvláštní štěstí, vždy je něco na poslední chvílí vytáhne z louže nebo pěkné šlamastyky.

Jak poznáte muže Rybu

Pravděpodobně už dávno víte, jak vypadá. Potkala jste ho v nějakém svém snu a teď stojí před vámi. Charismatický, nevšední, se zvláštním půvabem a leskem v očích.

Jak ho můžete získat

Ryby se loví. Muže narozeného pod vlivem tohoto znamení můžete ulovit také. Chce to jen velkou dávku ženskosti a sebejistoty. Sebevědomé a krásné ženě nikdy neodolá. Otázkou je, jak s ní dlouho vydrží. Důležité je, aby na vás a na vaše úspěchy nezačal nikdy žárlit, aby neměl pocit, že hraje roli jen jakéhosi „pátého kola u vozu“, pak propadá trudnomyslnosti, depresím a únikovosti, které ho spolehlivě dovedou k závislostem všeho druhu.

Jak muž Ryba miluje

Zcela nezištně, oddaně, věrně, s nesmírnou fantazií, pokud mu ale nechybí patřičné sebevědomí. Jedině tak je schopen čisté nesobecké lásky. Je ochotný se pro druhé obětovat bez výrazu věčného mučedníka. V tomto muži je skrytý nejvyšší a nejčistší princip lásky. Problém nastává ve chvíli, kdy něco nebo někdo jeho sebejistotu nahlodá, pak se lehce přehrává do role neodolatelného svůdníka a sukničkáře. Na scénu vstupuje dvojakost citů, faleš a amorálnost. Začne být nezvykle umíněný a není s ním obstojná řeč. Z milé rybky je žralok, který nemá slitování s nikým a s ničím, ani sám se sebou. Volí i cestu sebezničení.

Co je na něm nejlepší

Schopnost čisté nesobecké a obětavé lásky. Vysoká schopnost empatie, soucitu s druhými. Představivost, kreativita a tvůrčí nadšení.

Co je na muži Rybě nejhorší

Někdy úplně všechno. Když propadne své fatalistické představě, že vše je marnost, osud a předurčenost, málokdo s ním pohne. Podlehne alibismu a v tom lepším případě začne „jen pít“.

Dobrá rada

Zkuste ho přesvědčit, že má svůj život ve svých rukou, že je jeho vládcem on a nikdo jiný.

Nejlepší a nejhorší kombinace pro znamení Ryb si můžete přečíst zde:

Charakteristiky mužů narozených v dalších znameních zvěrokruhu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.