Muž narozený ve znamení Berana je pohádkovým hrdinou i mužem činu

Muž narozený ve znamení Berana je pravým rytířem z pohádky. V reálném životě princové neexistují, ale muž Beran se jim přibližuje. Je to hrdina, který na své cestě za štěstím osvobozuje princezny ze zajetí zlých černokněžníků. Pokud jste jeho vyvolenou princeznou, odmění se vám pohádkovým životem.

Znamení Berana je symbolem síly a odvahy, překypuje energií i nadšením. Patří mezi ohnivá znamení – stejně jako Lev a Střelec – a v astrologii jej řadíme mezi znamení kardinální (Rak, Váhy, Kozoroh). Kardinální oheň je světlem za rozbřesku dne, ohněm sopek – a takovou sílu světla symbolizuje i muž narozený v tomto znamení. Je to rozený vůdce, který umí projevit své schopnosti především v krizových situacích.

Síla vůle, důvěra ve své schopnosti a talent uniknout ze všech nebezpečných situací jsou charakteristické vlastnosti muže Berana.

Jak poznáte muže Berana

Podle zářivého úsměvu a sportovně mladistvého zjevu, na kterém si dost zakládá. Neustále procvičuje tělo i ducha. Umí na sebe naložit pořádnou fyzickou i pracovní zátěž. Rád podniká tělesně náročné výpravy za poznáním. Pocit, že něco nemůže nebo nezmůže, je pro něj naprosto nepřijatelný.

Jak ho můžete získat

Musíte počítat s tím, že muž Beran musí být ve všem první, tedy i ve vašich očích. Nikdo lepší a zajímavější než on neexistuje. Navíc miluje výzvy. Pokud jej chcete získat, musíte být pro něj nedostupná, ale tak akorát. Pokud to svou odtažitostí či předstíranou lhostejností přeženete, hbitě se poohlédne po jiné princezně. Je netrpělivý a zároveň natolik sebejistý, aby věděl, že na světě není jen jedna princeznička. Dávejte si dobrý pozor na taktiku „vzbuzování žárlivosti“, ta na něj rozhodně neplatí. Pokud budete flirtovat s jiným objektem svého zájmu, Beran si to „přeloží“ jako svoje ponížení. Buďte přirozená a hlavně zajímavá. Chcete si přece udržet jeho pozornost na dalších čtyřicet let – a to se vám podaří jedině tehdy, když budete chytrá jako Šeherezáda.

Jak miluje

Celým srdcem, lásku rozdává plnými hrstmi. Beran nedělá nic napůl. Zároveň hledá svůj pohádkový příběh, ve kterém může projevit svoji statečnost a hrát roli ochránce. Vyhledává i romantiku, ale s příchutí velkého dobrodružství. Vysvobozuje, zachraňuje, zastává se nespravedlivě stíhaných, likviduje nebezpečí. Tento příběh žije po celý svůj život. Pokud přestanete být jeho součástí, odchází. Muž Beran je překvapivě věrný. Nemá-li příčinu, rozumějte „stále ho bavíte“, zásadně neloví v cizích vodách. Dokáže být do jedné partnerky zamilovaný po celý svůj život. Vyžaduje však věrnost a loajálnost. „Šťastně spolu žili“ je věta, kterou pouze muž narozený ve znamení Berana dokáže doopravdy naplnit.

Co je na muži Beranovi nejlepší

Věčný optimismus, spontánnost a štědrost. Nikdy se nevykrucuje, ostatně diplomacie není jeho silnou stránkou. Spíš si rozbije hlavu o betonovou zeď, než by hledal únikovou cestu. Je radost žít s člověkem, který má povahu dítěte a dokáže žasnout nad krásou i duchaplností své partnerky po mnoho dlouhých let. Má však svoji podmínku – pouze on musí být celý váš svět. Ale na rozdíl od jiných mužů zvěrokruhu vám i celý svůj svět nabídne. Bude vám rovnocenným partnerem, když i vy budete jemu rovnocennou partnerkou. To je z jeho pohledu fér.

Co je na muži Beranovi nejhorší

Prudkost, sklony k agresivitě a hněvu, nedisciplinovanost.

Dobrá rada:

Nikdy nezapomínejte, že muž Beran nemá ve zvyku se podřizovat, nikdy ho neponižujte a nekomandujte.

Nejlepší i nejhorší partnerské kombinace pro znamení Berana si můžete přečíst zde:

Charakteristiky mužů narozených v dalších znameních zvěrokruhu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.