Muž narozený ve znamení Blíženců oslňuje originalitou, vtipem a jiskřivou inteligencí

Toužíte-li po muži mohutné inteligence, perlivého humoru, věčné zvídavosti a neposednosti, toužíte po muži narozeném ve znamení Blíženců. Život s ním pro vás může být jako popíjení živé vody. Ručíme vám, že nudit se s ním rozhodně nebudete.

Muž Blíženec miluje lidi a společnost, rád se baví a bude bavit i vás. Toužíte-li ale po muži stálém a spolehlivém, který vám nabídne pocit tepla a bezpečí, obraťte se čelem vzad a utíkejte, jak nejrychleji můžete, takovým muž Blíženec nikdy nebude.

Znamení Blíženců v astrologii řadíme mezi vzdušná (Váhy, Vodnář) a zároveň proměnlivá (Panna, Střelec a Ryby) znamení. Symbolizuje mentální čilost, všestrannost a nekonformnost. Blíženec je chvějivý Harlekýn, milující hry a tuláctví, génius komedie, vždy tak trochu nad věcí. Virtuózní kašpar a posměváček, má potřebu udivovat, rozptylovat a někdy i šokovat. Vždy reaguje podle momentální nálady. Je přesvědčen, že rozmanitost je kořením života.

Jak poznáte typického muže Blížence

Podle živých a jiskřivých očí, ve kterých se odráží jeho bystrá mysl, humor a vtip. Blíženci jsou rtuťovití chlapíci, kteří chvíli neposedí. Obvykle jsou štíhlí a vysocí, ale samozřejmě narazíte i na menší zakulacenější typy. Humor a zvídavost jim ale scházet nebude nikdy.

Jak ho můžete získat

Originalitou, vtipem, šarmem, optimistickým přístupem k životu. Ale hlavně svojí inteligentní komunikací, tou muže Blížence okamžitě zaujmete. V první fázi se nenechejte zmást jeho odtažitostí nebo zjevným nezájmem. Tento muž velmi rád skrývá své úmysly, miluje zastírací namlouvací rituály. Když se ale ujistí, že jste pro něj ta pravá, zaútočí nekompromisně a přímočaře. Má dokonalý talent „jít přímo na věc“ s lehkostí a nenuceností, které mu ostatní muži mohou jen závidět.

Jak miluje

Po pravdě muž Blíženec se jen velmi nerad uvazuje na jednu konkrétní partnerku, a dokonce i na jedno konkrétní místo. Jeho domácí život má velké rezervy. Pro něj je milování hra, ve které se nesmí nudit. Neznamená to, že by nebyl schopný opravdového hlubokého citu, to rozhodně ne, pouze láska v jeho podání vypadá jako svižný tanec plný neustálých nových podnětů a vzrušení. Pokud si ho chcete udržet, nikdy to nepřehánějte s velkou romantikou a patetickými gesty, vše držte v lehké zábavné rovině a váš vztah bude zcela jedinečný. Kladete-li si otázku, zda vám tento muž bude věrný, tak to vám zaručeně neřekne nikdo. Ale pokud mu dáte volnost a důvěru, můžete si být zcela jistá, že se k vám vždy bude vracet jako ke své jediné vyvolené.

Co je na něm nejlepší

Duševní spřízněnost. Nikdy nenajdete lepšího „parťáka“ do života, který vám bude rozumět v každé situaci a neopustí vás kvůli takové podružnosti, jako jsou vrásky na čele nebo pár kil navíc. Obvykle nelpí ani na starých věcech, ani na majetku. Žízní po životě, dychtivě se učí všemu novému a zajímavému.

Co je na muži Blíženci nejhorší

Přelétavost a nespolehlivost. Vyhrocená nervozita. Slovní agresivita v jeho podání může být pro jeho partnery a partnerky smrtící.

Dobrá rada

Neprotestujte proti jeho proměnlivosti, raději se měňte s ním. A pamatujte, muž Blíženec nikdy nic nedělá jenom proto, že to někdo chce nebo že mu to předepisuje nějaká konvence.

Nejlepší a nejhorší partnerské kombinace pro znamení Blíženců si můžete přečíst zde:

Charakteristika mužů narozených v dalších znameních zvěrokruhu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.