Muž narozený ve znamení Raka je jemný a citlivý, ale také velmi opatrný

Potkala jste muže ostýchavého, elegantního, jemných způsobů a plachého pohledu. Je možné, že jste narazila na muže narozeného ve znamení Raka. Tito muži jsou pro lásku stvoření, ale jejich vrozená opatrnost jim velí v milostných záležitostech postupovat velmi pomalu.

Typickému Rakovi trvá dlouho, než se opravdu zamiluje. Stane-li se ovšem tomu tak, postupuje ke svému cíli vytrvale a neochvějně. Nic na světě ho nedokáže odradit – dokonce ani jeho matka.

Rak se narodil ve velmi citovém znamení, které je obecně příznivějším pro ženy než pro muže. Je to dáno jeho vládcem, kterým je Luna. Tu v astrologii spojujeme s rodinou, domovem a mateřstvím. Muž narozený pod její vládou má vyvinuté ochranitelské a obranné instinkty, neustále rozvíjí úsilí o materiální a rodinné zabezpečení. Je mimořádně citlivý a bojí se výsměchu, snad proto své city schovává pod silný krunýř – symbol Raka.

Znamení Raka v astrologii řadíme mezi vodní (Štír, Ryby) a zároveň kardinální (Beran, Váhy a Kozoroh) znamení, což znamená, že Rak je přes svou plachost a zranitelnost znamením, jehož zrozenci vždy dosahují svých cílů. Většinou díky své empatii, vrozené diplomatické obratnosti a dokonalé znalosti umění pasivního odporu.

Jak poznáte typického muže Raka

Podle pěkného oblečení, možná malinko staromódního nebo usedlého, ale vždy elegantního a kvalitního. Také jeho zasněný výraz v obličeji vám napoví, že před vámi stojí muž narozený ve znamení Raka. Všeobecně působí mírným a klidným dojmem, ve svém projevu je nezvykle laskavý.

Jak ho můžete získat

Připoutat si k sobě Raka věčnou láskou je těžké. Nejvíce v životě miluje svoji matku, to berte jako fakt a nikdy o tom nepochybujte. Žádná dívka v jeho očích nesahá mamince ani po kolena, a to i v případě, že svoji matku nikdy nepoznal. Existuje ale cesta k jeho uzavřenému srdci – zapůsobte na jeho city i žaludek zároveň. Pokud možno v krásných a trochu staromilských šatech. Jako téma hovoru zvolte něco z historie. Není-li dějepis vaší nejsilnější stránkou, zabruste klidně do své či jeho rodinné historie. Rodina je Rakovo nejoblíbenější téma, tedy hned po financích.

Jak muž Rak miluje

Muž Rak je kombinace romantického snílka a cynického pragmatika. A takový je i v lásce. Bude vás zahrnovat něžnou péčí a láskyplnou starostlivostí, ale také vám spočítá, kolik jste z jeho pohledu zbytečně utratila z vašich společných peněz za úplné maličkosti. Žádný Rak zbytečně „nevyhazuje“ peníze a nebude utrácet ani kvůli své nejmilovanější. Jeho heslem je celoživotní finanční jistota. Berte to z té lepší stránky, nikdy s ním nezažijete bídu, a pokud ano, není to pravý Rak – astrologický profil mu pravděpodobně „kazí“ nějaký rozhazovačný ascendent – například ve znamení Střelce nebo Berana. Jinak je to ale citlivý, něžný, věrný a jemný muž se srdcem plným horoucího citu. A bude vás milovat po celý svůj život. Muži Raci se obvykle nerozvádějí a rodinu neopouštějí.

Co je na něm nejlepší

Je vynikajícím rodičem. Starostlivý, pečlivý, chápavý otec nekonečné trpělivosti. Na své syny je hrdý, své dcery celoživotně zbožňuje a podporuje. A vás jako svoji manželku bude milovat a podporovat také.

Co je na muži Rakovi nejhorší

Jeho dětinskost a náladovost. Když se bude cítit skutečně zraněný, začne se chovat naprosto nesmyslně, není schopen spolupráce. Dokonce může spadnout do jakési dětinské zarputilosti a trucovitosti, kdy s ním vůbec nehnete.

Dobrá rada

Nikdy nevyhazujte jeho staré věci a nikdy, skutečně nikdy nepomlouvejte jeho matku, ani kdyby to dělal on sám.

Nejlepší a nejhorší partnerské kombinace pro znamení Raka si můžete přečíst zde:

Charakteristika mužů narozených v dalších znameních:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.