Muž narozený ve znamení Panny nikdy nepotřebuje vyniknout za každou cenu

Možná se vám na první pohled bude zdát muž Panna málo atraktivní, oslnivý nebo výjimečný. Nenechejte se zmást, je stejně zajímavý jako jiní muži, jen nepotřebuje vyniknout za každou cenu. Jeho kvality spočívají úplně v něčem jiném.

S mužem narozeným ve znamení Panny pravděpodobně nezažijete velké namlouvání, teatrální gesta nebo srdceryvné milostné scény. Jeho projevy lásky jsou tišší, plašší a jemnější, ale to neznamená, že o to méně zajímavé. Jeho smysl pro realitu ho vede spíše k „praktickým“ vyznáním lásky. Nikdo pro vás neudělá tolik jako muž Panna. Bez hlesu poseká trávník, vymaluje byt, zajistí velký nákup, postará se o děti po celé prázdniny a ještě si k tomu do kufru přibalí tchyni. Takový muž rozhodně stojí za povšimnutí a navíc bývá krásný jako Panna.

Znamení Panny v astrologii řadíme mezi zemská (Býk, Kozoroh) a pohyblivá (Blíženci, Střelec a Ryby). Je symbolem sklizně, úrody, kterou je třeba uskladnit a vytřídit. Úlohou muže narozeného v Panně je tedy vybírat, měřit, vylučovat, analyzovat a organizovat. Má dokonale vypěstované rozlišovací schopnosti, všimne si každého – pro ostatní i zcela nepodstatného detailu. Skvěle uplatňuje svůj smysl pro pořádek i službu. Vládcem znamení Panny je planeta Merkur, ale je to hodně jiný Merkur než ten šibalský provazochodec z Blíženců. Zde je planeta velice intelektualizovaná, je to planeta rozlišování a zařazování.

Typický muž Panna je zdrženlivý, střízlivý, někdy až úzkostlivě přesný, trochu uzavřený a plachý.

Jak poznáte muže Pannu

Podle urostlé ztepilé postavy, přiměřených a souměrných tvarů těla a zvídavých očí. Muž narozený ve znamení Panny je rozený intelektuál, miluje informace. V jeho očích lze zahlédnout wikipedické vědomosti rozsahu Ottova slovníku naučného.

Jak ho můžete získat

Budete potřebovat důmyslnou strategii a trpělivost. Je to platonik, kterému k životu stačí o lásce jen snít. Buďte chytrá, vzbuďte jeho přirozenou zvídavost a zaujměte svými nespornými ctnostmi. Neřesti si schovejte až na další schůzky. Jednak abyste ho nevyplašila, jednak abyste sebe nevystavila jeho zdrcující kritice. Postupujte krok za krokem a opatrně – žádné trhavé pohyby. Muž Panna si zvykne na vaši přítomnost ve svém životě a posléze zjistí, že bez vás už nedokáže žít.

Jak muž Panna miluje

I když jeho největší kouzlo tkví v nenápadnosti a plachosti, milovníkem je vřelým a vášnivým. Pokud se zamiluje, není nic, co by pro svoji vyvolenou nedokázal složit na oltář lásky. V jeho podání jde sice spíše o přišroubovanou poličku či umyté auto, umí se však „vybičovat“ i k nebeskému sexu. Občas se ale pro jistotu ujměte role aktivní milenky a připomeňte mu, že manželství není jen o perfektně složeném prádle. S plachým úsměvem se na vás vrhne a projeví vášeň, kterou vás bude znovu a znovu překvapovat.

Co je na něm nejlepší

Skvělá kombinace intelektu, praktičnosti a určité romantičnosti. Zdravý úsudek, smysl pro detail, pečlivost. Je to nejstydlivější a nejcudnější muž zvěrokruhu, který se ale umí oddat i těm nejnespoutanějším rozkoším.

Co je na muži Panně nejhorší

Přehnaná úzkostlivost, puntičkářství, úzkoprsost, hospodárnost hraničící se skrblictvím.

Dobrá rada

Nikdy si nic nedělejte z jeho kritiky. Kritičnost je jeho netypičtější vlastností a vy to nijak nezměníte. Vsaďte na humor, ten má obvykle muž Panna k smrti rád.

Nejlepší a nejhorší partnerské kombinace pro znamení Panny si můžete přečíst zde:

Charakteristika mužů narozených v dalších znameních:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.