Muž narozený ve znamení Vodnáře je králem nenucenosti. Nudu s ním určitě nezažijete

Toužíte po přátelském, společenském a originálním partnerovi s osobitým smyslem pro humor? Chcete prožít život plný překvapivých událostí, zábavy a družnosti. Zkuste si vybrat za partnera muže narozeného ve znamení Vodnáře.

Pokud si do svého života pustíte muže Vodnáře, garantujeme vám život plný výjimečných událostí a také mnoho nových přátel, kteří spolu s ním vstoupí do vaší společné domácnosti. Nedokážeme vám však zaručit hluboké vášně a nekonečnou romantiku probdělých nocí. Citová intenzita je Vodnářovi cizí a do života si ji jen nerad pouští. Jeho filozofií je s rozumem a nápaditostí – a pokud možno v pospolitosti – prožít zajímavý život. Takový vám i nabídne a bude vás jím věrně provázet.

Všichni Vodnáři milují volnost a svobodu pohybu, pokud mu ji poskytnete vy, on ji poskytne i vám. Rozhodně nehrozí, že by vás žárlivě sledoval na každém kroku. Je to muž velkorysý, nezištný a lhostejný k hmotným statkům. Lakomce v řadách Vodnářů potkáte jen málokdy – pokud mu tedy nekazí astrologický profil „poškozená“ planeta Saturn.

Z astrologického hlediska znamení Vodnáře řadíme mezi vzdušná (Blíženci, Váhy) a pevná znamení (Býk, Lev, Štír). Symbolizuje emancipační snahy lidstva, svobodu. Nepřipouští jakoukoliv formu otroctví.

Jak poznáte muže Vodnáře

Podle andělských rysů, které mají tito muži obvykle vepsané ve tváři. A také podle jeho skoro šílených nápadů, které rozhodně nikdo jiný nemá.

Jak ho můžete získat

Dostat muže Vodnáře „do chomoutu“ není zrovna lehká záležitost. Ledaže by byl příliš mladý a neuvědomoval si závažnost takového rozhodnutí anebo že by manželství bral jako nějaký zábavný experiment, ve kterém si chce vyzkoušet, jak funguje život ve dvou podle společenských pravidel. Pokud ho chcete získat, musíte v něm vzbudit zvědavost, přitahuje ho tajemství a vše nepoznané. Zároveň obdivuje ženy, které si umí stát za svým, jsou odvážné a svobodomyslné. Takovými jsou například ženy narozené ve znamení Berana nebo Střelce.

Jak muž Vodnář miluje

Nečekejte velké vášně a rvaní si srdce z těla. Čekejte upřímný svobodný cit, čisté srdce a jasnou mysl. Nabídne vám přátelství, které možná občas bude zaměňovat za lásku, ale z toho si nic nedělejte. Pro Vodnáře je přátelství nejvyšší hodnotou. A bude vás neustále překvapovat něčím novým, život s ním může být pro vás neopakovatelným zážitkem. Muž Vodnář nikdy není ani úzkoprsý, ani malicherný. Poskytne vám vysoké životní ideály, na hmotné statky a peníze ale zapomeňte, ty nikdy nebudou jeho prioritou.

Co je na něm nejlepší

Inteligence, představivost, spontánnost, nezávislost. Schopnost pracovat pro blaho příštích generací. Tento muž podupává všechny normy, hází konvence a rutinu na smetiště dějin. Je králem nenucenosti.

Co je na muži Vodnáři nejhorší

Silná nepřizpůsobivost či podivínství.

Dobrá rada

Muž Vodnář rád pluje proti proudu, nechejte ho, stejně ho nezměníte. Pozor – sentimentální výlevy a hysterické scény opravdu nesnáší.

Nejlepší a nejhorší kombinace pro znamení Vodnáře si můžete přečíst zde:

Charakteristiky mužů narozených v dalších znameních zvěrokruhu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.