Muž narozený ve znamení Štíra je nejnebezpečnějším i nejušlechtilejším mužem zvěrokruhu

Muž nepopiratelné přitažlivosti a tajemného charisma. Muž, pro kterého není nic nemožné, který dokáže bez mrknutí oka obětovat na oltář lásky tu nejvyšší oběť – tedy i svůj život. Muž, pro které platí heslo – všechno, nebo nic. To je muž narozený ve znamení Štíra.

Zdobí ho nejvyšší ušlechtilost a schopnost pomáhat druhým. Dokáže být však také krutým mstitelem, který nikdy nezapomíná a svoji odplatu řídí snad i ze záhrobí. Je to muž obrovské vnitřní síly, skvělého organizačního talentu a neuvěřitelné schopnosti milovat. Vy sama se musíte rozhodnout, zda mu v jeho životním tempu a vysokých nárocích chcete stačit. S průměrem se nikdy nesmiřuje.

V mnoha směrech je Štír nejsilnějším znamením zvěrokruhu. V astrologii jej řadíme mezi vodní (Rak, Ryby) a pevná (Býk, Lev, Vodnář) znamení. Projevuje se dvojí symbolikou: jako noční zvíře je Štír především smrtelně jedovatý, zákeřný zabiják, skrývající se, aby mohl bodnout; jako denní je synonymem oběti, odříkání a ušlechtilosti. Symbolizuje velké transformační procesy – smrt a znovuzrození. Muž narozený v jeho znamení je vynalézavý, disponuje obrovskou silou vůle i výraznými emocionálními touhami. Je to věčný buřič, živelný individualista, připouští jen svůj vlastní zákon a nesnáší žádnou autoritu, ledaže by si jí skutečně vážil.

Jak poznáte typického muže Štíra

Podle očí, jeho pohled je rentgen, kterým si vás proklepne od shora až dolů. Jeho nikdy neobelstíte.

Jak ho můžete získat

Nejprve si musíte dobře rozmyslet, zda tohoto nebezpečného chlapíka opravdu chcete. Jestli se nepoohlédnete po někom, s kým prožijete klidný a šťastný život, protože se Štírem to bude všechno možné jenom ne klid. Pokud jste však k jeho osobnosti magneticky přitahována, není vám už rady ani pomoci, Štír vás má ve své moci. Vše nechejte na něm. Pokud se mu líbíte, uloví si vás sám.

Jak muž Štír miluje

Není třeba zdůrazňovat známý fakt – muž Štír se v žebříčku skvělých milenců umisťuje na prvních místech. Je vášnivý, nápaditý, výkonný, s intenzivním zájmem proniknout do všech tajů sexu. Hvězdy ho obdařily obrovskou sexuální silou, ale také bezohledností a krutostí, se kterými si bere vše, o čem se domnívá, že mu patří. Nenechejte se zmást jeho chladným zevnějškem, za maskou netečnosti skrývá intenzivní vášně, schopnost prožít život naplno – lásku i nenávist. Muže Štíra nepodvádějte, nikdy vám neodpustí. Také nezkoušejte v jeho přítomnosti příliš flirtovat s jinými muži, Štír patří mezi nejžárlivější znamení zvěrokruhu a k životu potřebuje věčné důkazy opravdové lásky.

Co je na muži Štírovi nejlepší

Poctivost, odvaha, vášeň, rozum. A také schopnost poskytnout účinnou pomoc. Vysoce vyvinutý Štír je nejohnivějším bojovníkem za spravedlnost, dokonce i tváří tvář smrti. Na rozdíl od muže Berana je Štír neobyčejně pevný, vydrží až do hořkého konce a neohlíží se přitom ani na úsilí, ani na oběti.

Co je na něm nejhorší

Posedlost, despotismus, nemilosrdnost, krutost, žárlivost a pýcha.

Dobrá rada

Tady je dobrá rada drahá, ale jedno pravidlo byste dodržovat měla. Nikdy muže Štíra nepoštvěte proti sobě, zničí vás.

Nejlepší a nejhorší partnerské kombinace pro znamení Štíra si můžete přečíst zde:

Charakteristika mužů narozených v dalších znameních:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.