Muž narozený ve znamení Býka je vášnivý milenec i pravý požitkář

Pro muže Býka je svět báječná hostina, kterou vychutnává všemi póry své bytosti. Jeho mužská síla je neúnavná i nevyčerpatelná. Sníte-li o báječném milenci a spolehlivém muži zároveň, sníte o muži narozeném ve znamení Býka.

Máte-li sen o stabilním, rozvážném, praktickém a rodinném partnerovi, máte-li sen o muži, který vám nosí domů kytice rudých růží a zamilovaně na vás hledí čokoládově hnědýma očima, máte sen o muži narozeném ve znamení Býka. Musíte se ale pak smířit i s tím, že jeho touha po klidu ho zavede i na gauč v obývacím pokoji a romantika v jeho podání se občas smrskne na talíř plný lahůdek. Ale ani to nemusí být tak špatné, protože život s mužem Býkem je jistota, solidnost, zabezpečení pro vás i vaše děti a upřímné srdce – a to je štěstí.

Znamení Býka v astrologii řadíme mezi zemská (Panna, Kozoroh) a zároveň pevná (Lev, Štír a Vodnář) znamení. Symbolizuje praktičnost, rozhodnost, pozemské jistoty i schopnost shromažďovat hmotné statky. Je to znamení síly, zaměřené na nějaký cíl. Muž narozený v jeho znamení je silák a nebojsa, který si cení i pohodlí, uspokojení a potěšení.

Jak vypadá typický muž Býk

Pevně a odhodlaně – přesně jako býk. Obvykle ho poznáte podle krásných hnědých očí, symetrické tváře a milého úsměvu. Nikdy nepůsobí křehce, většinou z něj vyzařuje síla a pevné odhodlání.

Jak ho můžete získat

Počítejte s tím, že tomuto muži „všechno trvá věčnost“. Bude mu také trvat, než se rozhoupe a rozhodne si vás namlouvat. Pokud ale konečně učiní rozhodnutí, vytrvale směřuje ke svému cíli – tedy směrem k vám – a nic a nikdo ho v jeho úsilí nezastaví. Je dobré si jen zapamatovat, že pokud ho chcete opravdu okouzlit, musíte být žena s velkým Ž.  Zapomeňte na domácí oděv složený z teplákové soupravy nebo elasťáků. Šaty s vhodným výstřihem a jemné způsoby dělají v očích Býka z ženy dámu jeho srdce a snů. Pozvání domů na oběd nebo večeři Býk také neodmítá – domácí stravu má k smrti rád. Zaměřte se ale na klasiku – smetanovými omáčkami nebo kachnou se zelím nikdy nepohrdne.

Jak miluje

Vášnivě a z plného srdce. Býk bývá velmi zdatným a hlavně neúnavným milovníkem. V sexu se mu vyrovná málokdo, možná jen muž narozený ve znamení Lva a Štíra. Bude vás milovat věrně a trvale, vy jen v něm musíte ctít muže. On je ten, kdo doma nosí kalhoty a kdo rozhoduje o zásadních věcech. Pokud na tuto maličkost přistoupíte a občas odložíte svoji emancipovanost, budete mít v životě na růžích ustláno, jen pozor na trny žárlivosti, kterými Býci sobě i svému partnerovi dokážou hodně zkomplikovat milostný život.

Co je na muži Býkovi nejlepší

Laskavost, praktičnost a dobrácký charakter. Obvykle má skvěle vyvinuté smysly – chuť, čich, sluch i hmat, které mu mimo jiné dopřávají být i jemným a něžným milencem. Pověstný je i jeho smysl pro krásu a peníze. Říká se, že pokud muž narozený ve znamení Býka není ve čtyřiceti letech bohatým mužem, není to muž Býk.

Co je na muži Býku nejhorší

Paličatost, žárlivost, nenasytnost.

Dobré rady

I když je muž Býk velmi klidný, dokáže se překvapivě rozhněvat. Někdy i pro maličkost. V jeho rozlícenosti se ho nikdy nesnažte usmířit, je to zbytečné. Počkejte, ono to časem přejde. A také pamatujte, on má své vlastní metody, jak zvládat nejrůznější záležitosti. Uděláte dobře, když se mu do jeho věcí nebudete příliš míchat nebo nedej bůh chtít mít nad ním navrch.

Nejlepší a nejhorší partnerské kombinace pro znamení Býka si můžete přečíst zde:

Charakteristiky mužů narozených v dalších znameních zvěrokruhu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.