Partnerský horoskop – Ryby. Jaká znamení se k nim hodí nejvíce?

O znamení Ryb v astrologii panuje představa jako o citlivém a láskyplném znamení. A ta je i pravdivá. Ryby jsou skvělými partnery prakticky pro všechna znamení zvěrokruhu. Doopravdy šťastné však jsou jedině tehdy, když si v partnerství zachovají vlastní individualitu. Teprve tehdy jim láska skutečně rozkvete pod rukama.

Znamení Ryb je vysoce citlivé znamení a lidé v něm narození obvykle velmi silně reagují na myšlenky a pocity ostatních. Nevědomě přejímají myšlenky a představy svých partnerů. A to je i „kámen úrazu“ jejich partnerských vztahů.

Symbolem tohoto znamení jsou dvě ryby – jedna z nich plave po proudu, jedna proti. Upozorňuje tak na dvojakost a chaos v citech tohoto znamení, na určitou neschopnost uspořádat vlastní myšlenky. Ryby se obvykle zoufale snaží dělat pro druhé „to pravé“, ale to nestačí. Partnerství je o rovnosti. Pro šťastnou lásku se musí naučit stát na vlastních nohou. To je jejich nejdůležitější partnerský úkol – nebýt obětí, ale milujícím i sebevědomým partnerem.

Jaká znamení se k Rybám hodí nejvíce a jaká nejméně?

Nejvíce si rozumí s dalšími vodními znameními – Raky a Štíry. Ta obvykle chápou jejich rozbolavělou duši. Užitečné a v mnoha ohledech pro ně prospěšně partnerství navážou se zemskými znameními – s Býkem a Kozorohem. S Pannou mívají obvykle napjaté vztahy. Na nepochopení nejvíce narážejí u Střelců a Blíženců.

Přečtěte si podrobné charakteristiky všech dvanácti podob partnerské lásky znamení Ryb.

Ryby a Beran: láska inspirující

Jaké je partnerství dvou velmi odlišných jedinců – vnímavé Ryby a odvážného Berana? Překvapivě úspěšné a láskyplné, musejí se však oba vyhnout nerealistickým představám a chimérám. Přečtěte si podrobnosti o lásce Ryby a Berana.

Ryby a Býk: láska jemná a citlivá

Partnerství jemné Ryby a pohodového Býka je plné romantické lásky, jemnosti i záliby v mnoha uměních. Někdy ale naplněné falší a přetvářkou. Přečtěte si o lásce Ryby a Býka.

Ryby a Blíženci: láska tvůrčí i roztržitá

Partnerství citově založené Ryby a neposedného Blížence je v mnoha ohledech doplňující a souladné. Tvůrčí schopnosti se spojují s fantazií a vynikající intuicí. Problémy přicházejí se sklony k roztržitosti a zahálce u obou partnerů. Přečtěte si o lásce Ryby a Blížence.

Ryby a Rak: láska magická

Partnerství soucitné Ryby a domácky založeného Raka je pro oba magicky přitažlivé, plné něhy a lásky. Ale jenom někdy, občas musí zapomenout na své věčně rozbolavělé duše a pokusit se konstruktivně zvládat realitu. Přečtěte si o lásce Ryby a Raka.

Ryby a Lev: láska zářivá

Jaké je partnerství kreativní Ryby se společenským Lvem? V mnoha ohledech velmi přínosné. Oba jsou tvořiví se skvělou představivostí. Oba také milují romantické projevy lásky. Úskalím vztahu jsou jejich sklony k sebeklamu a idealizaci. Přečtěte si o lásce Ryby a Lva.

Ryby a Panna: láska užitečná

Partnerství jemné Ryby s kritickou Pannou je za určitých podmínek partnerstvím velmi užitečným. Mohou si navzájem předat své nejlepší vlastnosti, a vytvořit tak skoro dokonalý pár. Nesmí si však zarputile trvat jen na svém. Přečtěte si o úskalích lásky Ryby a Panny.

Ryby a Váhy: láska platonická

Partnerství citlivé Ryby a krásné Váhy může být velmi romantické, naplněné něhou a jemností, ale často tomu tak není. Váhy nenechají Ryby utápět se v iluzorních představách a Ryby z partnerství unikají. Přečtěte si o jejich lásce.

Ryby a Štír: láska intuitivní

Jaké je partnerství tajemné Ryby s tajuplným Štírem? Skoro ideální, tihle dva si rozumějí beze slov. Spojuje je intuice a empatie. Rozděluje nevěra a žárlivost. Přečtěte si podrobnosti o lásce Ryby a Štíra.

Ryby a Střelec: láska nesmrtelná

Partnerství něžné Ryby a dobrodružného Střelce je náročné pro oba zúčastněné. Spojovat je ale bude duchovní spřízněnost, velkorysost a kreativita. Oba by sice měli více myslet na praktické stránky života a naučit se stát pevně nohama na zemi, ale někdy jim život v říši snů – v jejich pohádce – plně vyhovuje a činí je šťastnými. A proč ne? I v reálném světě musí existovat nesmrtelná láska prince na bílém koni a zakleté princezny. Přečtěte si podrobně o lásce Ryby a Střelce.

Ryby a Kozoroh: láska prosperující

Partnerství mezi snivou Rybou a vážným Kozorohem je obvykle velmi harmonické. Tihle dva se skvěle doplňují v praktickém životě i v lásce. Kozoroh vztahu dodává potřebnou kázeň a zaměření na praktické cíle, Ryba obrazotvornost. Přečtěte si o lásce Ryby a Kozoroha.

Ryby a Vodnář: láska idealistická

Partnerství mezi snivou Rybou a přátelským Vodnářem v sobě nese silné prvky idealismu. Pokud by ale v sobě oba víru a naději udusili, udusí i svůj vztah. Oba jsou snílci zvěrokruhu, i když každý v jiné životní sféře. Přečtěte si o lásce Ryby a Vodnáře.

Ryby a Ryby: láska nebeská

Jaké je partnerství dvou lidí narozených ve stejném znamení – v obětavém znamení Ryb, u kterého je princip lásky maximálně rozvinutý? Tito lidé se žení a vdávají z lásky a žádná jiná úvaha je při tom nemůže ovlivnit. Jejich partnerství však nemusí být jen láskou nebeskou. Přečtěte si o lásce dvou Ryb.

Další horoskopy pro znamení Ryb najdete zde:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.