Tato znamení spolu utvoří dokonalý pár. Kdo je vaše spřízněná duše podle hvězd?

Horoskopy: Spřízněná duše

Občas v životě narazíte na někoho, u koho zkrátka hned pocítíte jistou blízkost. Harmonie a souznění jsou ve vztahu dvou lidí velice důležité aspekty a mohou to být právě hvězdy, které vám napoví, že si s někým sednete. Zjistěte, která znamení zvěrokruhu spolu podle astrologie nejlépe korespondují.

Některé páry se k sobě zkrátka hodí víc než ty ostatní a svou roli přitom mohou hrát i hvězdy. Zjistěte, které dvojice spolu z hlediska kompatibility tvoří nejstabilnější páry. Jejich vztahy mají obrovskou šanci na to, aby z toho byla ta pravá láska na celý život.

Blíženec a Vodnář

Tato dvě znamení si spolu sednou na první dobrou. Jsou si totiž povahově velmi podobné. Vynikají kreativitou a inteligencí, takže o společná témata nebude nouze. Blíženci a Vodnáři budou mít pocit, že se znají odjakživa. Mají dost podobný smysl pro humor, se kterým dokážou lehce zvládnout i obtížné situace a výzvy.

Lev a Střelec

Lev a Střelec jsou dva extroverti, kteří mají dobrodružství v krvi. Budou se navzájem podporovat v aktivitě i nápadech a nikdy se spolu nebudou nudit. Bude mezi nimi velká vášeň, takže v oblasti sexuálního života rozhodně nebudou strádat. Milují cestování a dokážou společně dojít až na kraj světa.

Býk a Panna

Tato dvojice ve vztahu skvěle koresponduje. Zejména proto, že oba vyznávají stejné hodnoty. Navzájem se podporují a je pro ně důležitá důvěra, věrnost a oddanost. Zkrátka oba chtějí mít pocit, že se na svého partnera mohou spolehnout, a to v tomto případě mohou. Kritiku Panny si silný Býk nebude vykládat špatně a vše spolu zvládnou vyřešit a ustát.

Rak a Ryby

Oba patří mezi vodní znamení a vyznačují se vysokou citlivostí a empatií. V tomto směru si neuvěřitelně sednou. Sdílejí stejné hodnoty a nejvýše postavená je pro ně rodina. Ryby jsou někdy trochu rozvážnější a pomalejší, ale Rak disponuje potřebnou trpělivostí, se kterou si nakonec jejich srdce získá. Tento vztah bývá plný lásky od začátku až do konce.

Kozoroh a Býk

Kozorozi a Býci si spolu sednou. Oba si tvrdě dokážou jít za svými sny a při plnění cílů jsou si nejen velkou oporou, ale také se skvěle motivují a doplňují. Umějí spolu vybudovat velké věci, zejména v oblasti rodinného života si budou náramně rozumět.

Váhy a Štír

Protiklady se přitahují a tato dvojice je toho jasným důkazem. Jejich energie se ve vztahu vyrovnávají. Štír je emotivní i impulzivní a Váhy jsou rozvážnější, takže ho skvěle umějí uklidnit a ukonejšit. Ve společnosti působí jako naprosto sehraná dvojice a jsou v ní velmi oblíbení. V ložnici si také skvěle rozumí. Vášeň jim nechybí. Štíra navíc bude zpočátku bavit usilovat o přízeň nerozhodné Váhy. Když se tito dva dají dohromady, klape jim to.

Všechny ideální i ty méně úspěšné dvojice najdete zde:

Sdílejte článek
Štítky láska hvězda partnerství vztah vztahy znamení zvěrokruhu horoskopy Panna Střelec astrologie láska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.