Tato znamení spolu utvoří dokonalý pár. Kdo je vaše spřízněná duše podle hvězd?

Horoskopy: Spřízněná duše

Občas v životě narazíte na někoho, u koho zkrátka hned pocítíte jistou blízkost. Harmonie a souznění jsou ve vztahu dvou lidí velice důležité aspekty a mohou to být právě hvězdy, které vám napoví, že si s někým sednete. Zjistěte, která znamení zvěrokruhu spolu podle astrologie nejlépe korespondují.

Některé páry se k sobě zkrátka hodí víc než ty ostatní a svou roli přitom mohou hrát i hvězdy. Zjistěte, které dvojice spolu z hlediska kompatibility tvoří nejstabilnější páry. Jejich vztahy mají obrovskou šanci na to, aby z toho byla ta pravá láska na celý život.

Blíženec a Vodnář

Tato dvě znamení si spolu sednou na první dobrou. Jsou si totiž povahově velmi podobné. Vynikají kreativitou a inteligencí, takže o společná témata nebude nouze. Blíženci a Vodnáři budou mít pocit, že se znají odjakživa. Mají dost podobný smysl pro humor, se kterým dokážou lehce zvládnout i obtížné situace a výzvy.

Lev a Střelec

Lev a Střelec jsou dva extroverti, kteří mají dobrodružství v krvi. Budou se navzájem podporovat v aktivitě i nápadech a nikdy se spolu nebudou nudit. Bude mezi nimi velká vášeň, takže v oblasti sexuálního života rozhodně nebudou strádat. Milují cestování a dokážou společně dojít až na kraj světa.

Býk a Panna

Tato dvojice ve vztahu skvěle koresponduje. Zejména proto, že oba vyznávají stejné hodnoty. Navzájem se podporují a je pro ně důležitá důvěra, věrnost a oddanost. Zkrátka oba chtějí mít pocit, že se na svého partnera mohou spolehnout, a to v tomto případě mohou. Kritiku Panny si silný Býk nebude vykládat špatně a vše spolu zvládnou vyřešit a ustát.

Rak a Ryby

Oba patří mezi vodní znamení a vyznačují se vysokou citlivostí a empatií. V tomto směru si neuvěřitelně sednou. Sdílejí stejné hodnoty a nejvýše postavená je pro ně rodina. Ryby jsou někdy trochu rozvážnější a pomalejší, ale Rak disponuje potřebnou trpělivostí, se kterou si nakonec jejich srdce získá. Tento vztah bývá plný lásky od začátku až do konce.

Kozoroh a Býk

Kozorozi a Býci si spolu sednou. Oba si tvrdě dokážou jít za svými sny a při plnění cílů jsou si nejen velkou oporou, ale také se skvěle motivují a doplňují. Umějí spolu vybudovat velké věci, zejména v oblasti rodinného života si budou náramně rozumět.

Váhy a Štír

Protiklady se přitahují a tato dvojice je toho jasným důkazem. Jejich energie se ve vztahu vyrovnávají. Štír je emotivní i impulzivní a Váhy jsou rozvážnější, takže ho skvěle umějí uklidnit a ukonejšit. Ve společnosti působí jako naprosto sehraná dvojice a jsou v ní velmi oblíbení. V ložnici si také skvěle rozumí. Vášeň jim nechybí. Štíra navíc bude zpočátku bavit usilovat o přízeň nerozhodné Váhy. Když se tito dva dají dohromady, klape jim to.

Všechny ideální i ty méně úspěšné dvojice najdete zde:

Sdílejte článek
Štítky láska hvězda partnerství vztah vztahy znamení zvěrokruhu horoskopy Panna Střelec astrologie láska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.