Které dvojice spolu dojdou až do svatby? Tato znamení zvěrokruhu tvoří ideální páry

Den jak sen (1) - upoutávka

Zřejmě u každého vztahu si přejeme, aby vydržel navždy. Jenomže některé dvojice k tomu mají trochu snazší cestu. Existují totiž znamení zvěrokruhu, která ve svém spojení vytvářejí naprosto dokonalou dvojici. Tyto páry mají dost vysokou šanci, že to dotáhnou až do svatby. Které to jsou?

Jsou znamení, která spolu skvěle vycházejí. Mají podobné názory na život, stejný životní „drive“, smysl pro humor nebo se jednoduše skvěle doplňují. Existují i případy, kdy spolu zdánlivě rozporuplné dvojice dobře kooperují. Jak se říká, protiklady se přitahují, a tak například ohnivá a vodní znamení spolu mohou skvěle vycházet. Zjistěte, které dvojice tvoří ty nejúspěšnější manželské páry.

Blíženci a Vodnář

Tato dvě znamení vyžadují obrovskou svobodu a důvěru. Mohou spolu procestovat svět a vždy si budou vzájemnou oporou. Mají v sobě ukrytého dobrodružného ducha, který je žene kupředu. Jeden vedle druhého zvládne překonávat veškeré překážky, které jim život postaví do cesty. Jejich vztah se může zpočátku vymykat, ale pokud se do sebe zamilují, už se nepustí a je z toho láska na celý život. Jako milenci si také velice sednou, jedou na stejné vlně a budou si věrní.

Váhy a Rak

Dvojice, kterou spojuje klidná a jemná povaha. Váhy i Rak touží po harmonii a jeden pro druhého udělají cokoliv. Tvoří spolu něco, čemu se říká spřízněná duše, a jakýkoliv konflikt spolu dokážou naprosto v klidu a věcně vyřešit. Budou za sebou stát a podporovat se. Lásku si umějí projevovat naplno a naprosto upřímně. Jsou to velice citlivá znamení, která si budou zcela oddaná.

Střelec a Beran

Střelec a Beran si perfektně sednou. Mají totiž podobný pohled na svět. Oba vyžadují určitou formu svobody. Střelec možná ještě trochu větší než Beran, ale ten mu ji bez problému dá, protože ví, že i on občas uvítá možnost dělat si věci po svém. Oba jsou velmi odhodlaní a dokážou si jít za svými sny i cíli. V ničem se neomezují, a proto ve výsledku tvoří velice spokojený pár, který spolu skvěle funguje. Jsou to také velice intenzivní a vášnivá znamení, která si sednou i v ložnici.

Panna a Býk

Tak tohle vychází jako naprosto dokonalá kombinace dvou znamení. Býk a Panna si spolu skvěle rozumějí a doplňují se tam, kde je to potřeba. Býci i Panny jsou velice ambiciózní a vzájemně se umějí podpořit, a to ve výsledku znamená, že spolu bok po boku dokážou velké věci. Ve vztahu spolu najdou harmonii a vytvoří skvělé místo pro rodinu.

Štír a Ryby

Další dvojice, která tvoří jednu z nejlepších kombinací zvěrokruhu pro lásku a partnerství. Jedná se o vodní znamení, která jsou empatická a velice citově založená. Mají rozvinutý smysl pro intuici, díky které už dopředu vědí, po čem srdce jejich protějšku touží – a to mu bez mrknutí oka i dají. Štír a Ryby se vzájemně respektují, milují naprosto oddaně a naplno. Po emocionální stránce jsou tito dva naprosto sladění.

Jaké jsou nejhorší partnerské dvojice?

Sdílejte článek
Štítky láska vztah svatba zvěrokruh Beran horoskopy astrologie manželství kdo se k sobě hodí partnerské horoskopy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.