Nejhorší páry podle horoskopu: Proč se k sobě tyto dvojice příliš nehodí?

Hádky

Někdy jsou partnerské vztahy příliš komplikované. Za naši vrozenou nesourodost mohou i hvězdy. Která znamení se k sobě příliš nehodí a proč? Zjistěte, jakým párům to v lásce může pořádně skřípat.

V romantických vztazích můžete zpočátku zažívat návaly vášně, cítit motýlky v břiše a na očích mít nasazené růžové brýle, kvůli kterým snadno přehlédnete, že ten, do koho jste momentálně zbláznění, se k vám tak úplně nehodí. Postupem času se začne ukazovat, že se v hodně směrech neshodujete a na důležitá životní rozhodnutí máte naprosto odlišné názory. Ne každé znamení se k sobě totiž kvůli svému temperamentu hodí. Ušetřete si práci a zjistěte, s kým byste mohli mít v budoucím vztahu nepříjemné problémy a proč.

Býk a Beran

Býk a Beran jsou velice tvrdohlavá znamení, a to je právě ten problém. V jejich sporech totiž ani jeden nebude chtít ustupovat, což může způsobit pořádné dusno. Zbytečné dohady mohou znamenat i postupné odcizení. Nejistý Býk se bude svého protějšku opakovaně ptát, jak na tom jejich vztah je, což Beran nebude nést zrovna dobře a nakonec dospěje do bodu, kdy se z toho vyčerpávajícího vztahu rozhodne raději odejít.

Blíženci a Kozoroh

Blíženci a Kozoroh jsou dvě naprosto odlišná znamení. Společenský Blíženec se bude chtít bavit, poznávat a zažívat nové, neokoukané věci, které mu poskytnou nový pohled. Kozoroh bývá často rád doma a je také velice zaměřený na práci a tráví v ní spoustu času, což se jeho protějšku pochopitelně nebude líbit. Analytický Kozoroh potřebuje mít vše do puntíku naplánováno, zatímco Blíženci jsou spontánní a reagují podle toho, jak to zrovna v daný moment cítí.

Rak a Vodnář

Nezávislý Rak je spíše samotářský typ, kterému nevadí čas strávený doma. Vodnář je však volnomyšlenkářský a dobrodružný. Rak může mít po čase problém i s tím, jak je Vodnář sebevědomý. Jemu samotnému sebedůvěra často schází a může kvůli tomu na Vodnáře i žárlit. Dvojice Rak a Vodnář to má v partnerských vztazích těžké, střetávají se v nich citlivost, něha a emoční labilita s citovým chladem.

Panna a Střelec

Panny jsou klidné, analytické a rády tráví čas doma. Střelec je divoký a nespoutaný. Ani kvůli Panně se nebude chtít vzdát svého způsobu života. Dvojice Panna a Střelec v pozitivním případě utvoří vztah, ve kterém oba mohou hory přenášet, v tom negativním je ale plné nedorozumění, pro oba psychicky vyčerpávající a velmi nekonstruktivní.

Váhy a Ryby

Tyto povahy jsou si v mnohém podobné, což může krátkodobě fungovat. Postupně si ale začnou lézt na nervy. Obě tato znamení vyžadují neustálá slova chvály a uznání. Váhy dokonce o něco více než Ryby a právě kvůli tomu jejich soužití není z dlouhodobého hlediska příliš reálné. Po čase se dvojice Váhy a Ryby začne nesnášet.

Štír a Lev

Štír a Lev jsou velice silná a divoká znamení. Jejich spojení může být zpočátku vztahu velice vášnivé. Po sexuální stránce jim to bude klapat určitě, ale po čase bude mezi nimi docházet k rozepřím o to, kdo se ujme vedení. Oba chtějí mít dominantní roli a to se jejich protějšku příliš líbit nebude. Štír je navíc velice upřímný, kdežto Lev s tím má občas problém.

Nenašli jste svoji kombinaci znamení?

Jak jste na tom vy se svým partnerem? Vyzkoušejte si jednoduché porovnání svých znamení zvěrokruhu. Ve vzájemné charakteristice najdete nejen to, v čem si budete rozumět a co vás bude k sobě neodolatelně přitahovat, ale najdete zde i možná úskalí a možnosti, jak je překonávat. Podívejte se na stránku ZDE a najděte si na ní výpočet pro partnerský vztah.

Zdroj: Autorský článek a askastrology.com

Sdílejte článek
Štítky horoskop vztah vztahy znamení zvěrokruhu astrologie Beran horoskopy Lev Vodnář která znamení se k sobě nehodí

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.