Astročlánky

6. října 2024 05:30

Šarlota Chmelařová

Největší milovníci podle horoskopu: Nejvášnivější jsou ve vztazích Berani a Štíři

Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu jsou známá svou intenzivní sexuální energií? Znamení toho může prozradit hodně o vaší osobnosti, včetně vášně a smyslnosti. Následující čtyřka patří bezesporu mezi největší milovníky sexu a vášně. Jaké je to být jejich partnerem?

Beran

Beran, kterému vládne Mars, je známý svou ohnivou a vášnivou povahou. Lidé narození v tomto znamení jsou plní energie a rádi se ujímají vedení. Jejich intenzivní sexuální energie je poháněna jejich touhou dobývat a jejich neústupným nadšením. Jsou spontánní a dobrodružní, díky čemuž je každé intimní setkání vzrušující a nepředvídatelné.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou mistři svádění: Jen těžko se odolává Lvům a Štírům

Tito lidé touží po hlubokém spojení se svým partnerem. Jejich upřímnost a přímost zajišťují, že jejich vztahy jsou postaveny na důvěře a vzájemném respektu. Pokud jste s Beranem, připravte se na vzrušující jízdu!

Štír

Pokud jde o intenzivní sexuální energii, korunu má Štír. Štíři, kterým vládne Pluto, jsou tajemní, intenzivní a neuvěřitelně přitažliví. Mají vrozenou schopnost porozumět nejhlubším touhám svého partnera a nebojí se prozkoumat temnější stránku intimity.

Štíři jsou hluboce emocionální a hledají skutečné spojení. Jejich vášeň je živena jejich potřebou loajality a důvěry ve vztahu. Pokud máte co do činění se Štírem, očekávejte, že vás naprosto pohltí.

Lev

Lev, kterému vládne Slunce, má nepopiratelné charisma a sebevědomí. Přináší do svých vztahů jedinečnou směs vášně a hravosti. Jeho sexuální energie je intenzivní, přesto se vždy snaží, aby se jeho partner cítil výjimečný a zbožňovaný.

Čtěte také: Znamení, která mají největší úspěchy v lásce: Vztahy snadno navazují Raci i Býci

Lvi jsou velkorysí milenci, kteří si užívají velkolepá gesta a romantické prostředí. Milují obdiv a jsou vždy připraveni projevit svou náklonnost. Být se Lvem znamená vyhřívat se v jeho teple a užívat si pulzující a dynamický milostný život.

Býk

Býk, kterému vládne Venuše, je ztělesněním smyslnosti. Oceňuje jemnější věci v životě a oceňuje také své intimní vztahy. Jeho sexuální energie je intenzivní a stálá a zaměřuje se na vytvoření luxusního a hluboce uspokojujícího vztahu.

Býci si cení pohodlí a bezpečí, díky čemuž jsou neuvěřitelně pozorní a milující partneři. Snaží se, aby byl každý okamžik příjemný. Pokud jste s Býkem, připravte se na hluboké, smyslné a naplňující partnerské spojení.

Zajímají vás partnerské vztahy? Sledujte novou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.