Astročlánky

26. září 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen pro Štíry: Těšte se na konec měsíce, bude opravdu vydařený

ŠTÍR: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Štíry v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přitáhnout si vnitřní klid, dobré zprávy a finanční prosperitu? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Velekněz. To je karta, která ve vás bude probouzet touhu po duchovním poznání a vyšších morálních principech. Je o hledání smyslu života a probouzení svědomí. A také o tom, abychom dokázali přijmout sami sebe takové, jací jsme. Jen tak dokážeme přijmout i ostatní. Velekněz nemá rád podvádění a lhaní sami sobě, naopak podpoří vše dobré a učí nás nastavit si ty správné hodnoty.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že tento měsíc odhalíte nějaká tajemství, věci, které jste předtím možná neviděli, se vám spojí dohromady. Vaše duše dostane svou potravu a vy budete vědět, že jste něco udělali dobře. Začátkem října vás také čekají výdaje, pravděpodobně do vašich dětí nebo mladších lidí kolem vás, případně i do nějakého vašeho koníčku, který ale souvisí s vaší obživou.

Čtěte také: Největší puntičkáři podle horoskopu: Která znamení musí mít vše dokonalé?

Ve druhé říjnové dekádě toho na vás bude opravdu hodně. Každý po vás bude něco chtít a vy budete mít také nějaké své plány. Buďte na sebe tedy opatrní. Měli byste si hlídat především svou energii a své zdraví.

Třetí dekáda vám přinese radost, spokojenost, dařit se vám bude i v lásce. Budete mít dobrý pocit sami ze sebe. Lidé kolem vás budou vstřícní a půjdou vám naproti. I v pracovní oblasti by se vám mělo dařit lépe než kdy předtím, takže konec měsíce by měl být opravdu krásný.

Magie pro Štíry na říjen

Chcete si přitáhnout vnitřní klid, dobré zprávy a finanční prosperitu? Navlékněte si na nitku nebo provázek tyrkys. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho na levém zápěstí. Tyrkys zahání hněv, uklidňuje spory, snižuje v lidech nepřátelství. Do domu dobrých lidí přináší dostatek. Naopak zlým a nemorálním lidem štěstí nepřináší, a když hrozí nebezpečí, stárne před očima a ztrácí svůj lesk. Také se říká, že když je někdo nevyléčitelně nemocný, tyrkys umírá spolu s ním.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.