Astročlánky

11. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Nejlepší partneři pro introverty podle horoskopu: Kozoroh vás nakopne k akci, Býk rozmazlí

Jste od přírody spíše introvertní? Pak byste svého partnera měli vybírat velmi dobře. Měl by vás přijmout takové, jací jste, a nemělo by mu vadit, že do společnosti se vám zrovna dvakrát nechce. Zkuste ho vybrat podle horoskopu. Tato 4 znamení zvěrokruhu jsou pro introverty nejvhodnější.

Někteří lidé jsou prostě uzavření, rádi se noří do svého světa a nemají potřebu do něj vpouštět někoho jiného. Dělá jim problémy mluvit na veřejnosti, davy lidí jsou pro ně noční můrou a ideálně se schoulí do náruče někomu, s kým jim je dobře a komu důvěřují. Která znamení se k introvertům hodí nejlépe? Jsou to tato čtyři.

Býk

Býci jsou spolehliví, jdou si tvrdě za svým, dokážou si stát za svými názory a hlavně chrání své blízké. Pokud potřebujete ve svém životě skálu, o kterou se můžete opřít, které se můžete schoulit do náruče a prostě jen být, pak jsou to lidé narození ve znamení Býka. Budou s vámi moc rádi trávit čas doma u televize nebo čtením knihy a povídáním si o ní, ocení vaši péči o ně i společnou domácnost a přiloží ruku k dílu, aby vám pomohli. Ani oni nestojí o žádné velké drama, nejlíp je jim v blízkosti svých nejmilejších.

Rak

Rak je nejemotivnější znamení zvěrokruhu. Lidé v něm narození jsou velmi intuitivní, empatičtí a mají neuvěřitelnou schopnost naladit se na vaše pocity. Pokud toužíte po hlubokém a smysluplném vztahu, Rak je skvělá volba. Dokáže vytvořit útulnou a pečující atmosféru, která je pro vás, coby introverta, tou nejlepší. A když vám bude nejhůř, můžete se jim stulit do náruče a oni vás zahrnou svou neutuchající láskou.

Mohlo by vás zajímat: Rodičovství podle horoskopu: Kozorozi jsou moc přísní, Váhy příliš laxní

Panna

I když jsou Panny velmi často považovány za dříče a workoholiky, na své blízké si čas vždycky udělají. Navíc mají rády ve věcech řád a pořádek, nemají rády spory a hádky, jsou pečlivé a zaměřené na detaily, což je pro introverty doslova splněný sen. Panny jsou pro ně jako klidný přístav v rozbouřeném moři. Navíc se nebojí postavit problémům čelem, dokážou podat pomocnou ruku a vždycky se můžete spolehnout, že budou stát za vámi a krýt vám záda. Do životů introvertů dokážou vnést stabilitu.

Kozoroh

Kozorozi jsou nejen zaměření na výkon, ale také trpěliví, velmi disciplinovaní a cení si osobního prostoru, stejně jako vy. Budou to právě Kozorozi, kdo vás dokáže dostat zpátky do sedla, když se vám nedaří, kdo vás nakopne k lepším výkonům a kdo vás bude podporovat, ať už se ve svém životě rozhodnete pro cokoliv. Takže pokud jste introvert s velkými plány, sny a vysněnými cíli, mějte na paměti, že Kozorozi s vámi nejen udrží krok, ale po náročném dni si s vámi navíc dají kávu a proberou, co vás tíží.

Jaký bude listopad podle mariášových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.