Zrádci podle horoskopu. Na jaká znamení si dát opravdu velký pozor?

Vojtěch Kotek představuje detektivní reality hru Zrádci

Ve hře i v životě platí, že čím více znáte svého nepřítele, tím větší šance na výhru máte. Ne v každém znamení zvěrokruhu se najde ten pravý zrádce, všech dvanáct má ovšem své silné stránky, které mohou napovědět, jak si tito jedinci povedou, když jim jde například o peníze nebo rovnou o krk. Víte, jaké to jsou?

Již v neděli ve 20:15 vtrhne na televizní obrazovky Primy strhující reality hra ZrádciZákladním principem této detektivní show je zábavná hra Městečko Palermo usíná. Princip hry je jednoduchý. Skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit.

Mějte svůj horoskop pro dnešní den, týden, měsíc i rok vždy po ruce

Celou dobu divák sleduje klasickou a vlastně i oblíbenou zápletku – kdo vyhraje? Dobro, nebo zlo? Věrní, nebo zrádci? Divák na rozdíl od aktérů ví, kdo je zrádce. Díky vybraným soutěžícím se jedná o skvostnou psychologickou hru. Strhující podívanou natočenou na hradě Křivoklát provede diváky Vojtěch Kotek.

Jestli soutěžící v dobrodružné psychologické hře plné emocí, intrik a zrady využijí při odhalování zrádce indicie, které nabízí astrologie, uvidíte v neděli ve 20:15 na Primě. Už teď ale můžete odhadovat podle horoskopu, kdo ze soutěžících by mohl být zákeřný falešník a kdo naopak jen neškodný soupeř.

7 znamení s jasnými sklony ke zradě

Na jedince narozené v těchto znameních zvěrokruhu si je dobré dát pozor především. Právě mezi nimi byste mohli najít zrádce!

1. Blíženci

Blíženci jsou známí svou dualitou a proměnlivostí. Říká se, že mají dvě tváře a zrada je jim tak téměř předurčena. Touží po neustálé stimulaci a nových zážitcích, a pokud se začnou nudit, snadno sklouzávají k nevěře nebo neupřímnosti.

2. Štír

Štíři jsou vášniví a intenzivní, což z nich dělá složité partnery. Jejich potřeba kontroly a hluboká emocionalita mohou vést k tomu, že budou skrývat své skutečné záměry nebo pocity. Zrada ze strany Štíra může být devastující, protože jejich jednání je často dobře promyšlené a cílené.

3. Vodnář

Vodnáři jsou nezávislí a nekonvenční, což může být v partnerství problematické. Jejich touha po svobodě a nových zážitcích je může vést k tomu, že budou jednat sobecky nebo neuváženě, aniž by brali ohled na pocity ostatních. Zrada pro ně může být způsobem, jak se vyhnout omezením a udržet si svou volnost.

4. Beran

Berani jsou impulzivní a vášniví, což je často vede k unáhleným rozhodnutím, která mohou být vnímána jako zrada. Jejich potřeba neustálého vzrušení a soutěživosti může způsobit, že budou jednat bezohledně vůči svým partnerům nebo přátelům.

5. Střelec

Střelci milují dobrodružství a svobodu, což je může vést k nevěře nebo neupřímnosti. Jejich touha po nových zážitcích a nezávislosti je často silnější než jejich závazky vůči druhým. Zrada pro ně bývá řešením ve chvíli, kdy cítí, že je něco omezuje nebo brzdí.

6. Ryby

Ryby jsou citlivé a empatické, ale také mají sklony k fantazírování a úniku od reality. Tato kombinace často vede k tomu, že jsou neupřímné. Snaží se tak vyhnout konfliktům nebo nepříjemným situacím. Jejich sklony k častému snění a idealizování si druhých jsou potom důvodem jejich nevěry nebo zrady.

7. Lev

Lvi jsou charismatičtí a sebevědomí, což z nich dělá přirozené vůdce. Nicméně jejich potřeba uznání a obdivu je může vést k sobeckému chování. Pokud se cítí nedoceněni nebo přehlíženi, mohou jednat zrádně, aby si zajistili pozornost a uznání.

Všech 12 znamení zvěrokruhu a jejich silné vlastnosti

Beran je bojovník, nesnese selhání

Berani jsou vůdčí typy, silní, odvážní, někdy tvrdohlaví. Nenávidí selhání. Jsou to bojovníci, kteří ostatní inspirují a ukazují jim, že není vše ztraceno a každá situace se dá nějak vyřešit. Navíc jsou chytří a neúnavní a obvykle plavou i ve chvíli, kdy se ostatní potápějí.

Býk je dříč, který se nevzdává

I Býci bývají obvykle vůdčí typy. Jsou materiálně založení, takže udělají cokoli pro to, aby těžkými časy prošli, pokud možno, bez ztráty kytičky. Býci bývají velmi rozumní, praktičtí a vyrovnaní. Díky své starostlivé povaze vědí, jak ostatní podpořit a uklidnit. Snaží se i pomoci. Jsou to dříči a jen tak se nevzdávají, na to jsou příliš hrdí.

Blíženci jsou zdatní komunikátoři

Blíženci na danou situaci nezírají jako na kousky skládačky. Berou ji jako věc, kterou je potřeba vyřešit, a pustí se do toho. Ale pokud se jí lze předem vyhnout, tak to samozřejmě udělají. Berou věci v životě tak, jak přicházejí a odcházejí. Jejich adaptabilita je až fascinující. Blíženci mají bystrou mysl a jsou schopni vymyslet plán, jak s věcmi pohnout. Jsou to také zdatní komunikátoři, a když mohou, umí se ze spousty věcí vymluvit.

Narodili jste se ve znamení Blíženců? Těchto 10 vlastností vám mohou ostatní závidět

Rak vyniká empatií

Raci jsou velmi citlivé znamení se spoustou empatie, což je v krizových situacích velmi cenná vlastnost. Pokud Rakovi na někom záleží, chrání ho a živí. Potřebují ale mít dobré zázemí a cítit se v pohodě. Když je na tom Rak bledě, raději se stáhne někam do kouta a moc s jeho pomocí nepočítejte.

Jaké jsou ženy narozené ve znamení Raka?

Lev je dokonalý vůdce a diplomat

Lev vždy ví, co dělat, když někde něco vybuchne. Dokáže překonávat překážky jednoduše proto, že se stará a záleží mu na ostatních. Lev je ten, který vidí ono příslovečné světlo na konci tunelu a nemusí ani přesvědčovat ostatní, aby ho následovali. Je to přece pán džungle a přirozený vůdce.

Panna má smysl pro logiku

Perfekcionistické Panny jsou realisté, pokud jde o těžké časy. Nevrhají se do všeho po hlavě, jsou zdrženlivé. Přijímají vše tak, jak to přichází, respektují rozhodnutí autorit, i když se jim třeba něco nelíbí. Panna je velmi praktické a racionální znamení s logickým myšlením. Bývají to právě Panny, které často najdou řešení nebo chybějící vodítko. Nechybí jim totiž inteligence a zdravý rozum.

Váhy pomáhají najít rovnováhu v každé situaci

Váhy dokážou díky svému šarmu, smyslu pro harmonii a spravedlnost, vnést do každé situace naději. Jejich zbožné přání bývá někdy největší útěchou v těžkých časech. Také hned nevyšilují, když se něco děje, což dokáže alespoň trochu uklidnit jejich nervující se okolí. Jsou takovým klidným ostrovem v rozbouřeném oceánu. I když je sužují obavy a mají strach, nedávají to na sobě znát.

Štír v sobě skrývá velkou sílu

U Štírů je velmi těžké poznat, co skrývají pod povrchem. Pravda ale je, že v krizových situacích umějí být vůči ostatním velmi šlechetní. Rozhodně v takových chvílích nemyslí jen na sebe. Umějí být rychlí a ostří, když je potřeba zasáhnout v situaci, která by mohla negativně ovlivnit jejich život nebo život někoho, kdo potřebuje jejich pomoc. Takže nikdy neodsuzujte Štíra, že je slabý. Skrývá v sobě obrovskou sílu, vůli, intuici a své okolí dokáže velmi výrazně ovlivnit.

Střelec očekává poslušnost

Střelci vědí všechno o všem, takže je zajímavé sledovat, když se v krizových chvílích staví do čela. Očekávají, že je všichni budou poslouchat. A protože jsou hodně užvanění, tak to lidé často i dělají. Střelci jsou extroverti, stále hledí vpřed a za všech okolností se snaží být pozitivní. Také o sebe rádi pečují a záleží jim na tom, aby byli v dobré kondici. Pro případ, že by nastal ten nejhorší možný scénář.

Kozoroh vyniká organizačními schopnostmi

Kozoroh se v těžkých časech umí hodně strachovat, ale je také ze všech znamení nejpraktičtější a nejpohotovější. Poskytne vám opravdu účinnou pomoc, když se ocitnete v nouzi. Nezalekne se tvrdé práce, když bude potřeba dát věci zase do pořádku. Umí být i velmi ochranářský, zejména pokud jde o vlastní rodinu, která je pro něj opravdu důležitá. A také má skvělé organizační schopnosti, a pokud bude potřeba vytvořit dobrý bezpečnostní plán, jistě si bude vědět rady.

Vodnář ví, jak překonat zlé časy

Nezávislý, svobodomyslný, špatně přizpůsobivý, originální, takový je Vodnář. Když se ale objeví problémy, dokážou se Vodnáři velmi aktivně zapojit do jejich řešení. Umějí dobře spolupracovat, a dokonce bývají i spolehliví. Záleží jim na životním prostředí, na blahobytu celého světa a jejich často geniální nápady jim pomáhají překonávat těžké časy.

Zrádci nastupují svou tajemnou misi v neděli ve 20:15 na Primě:

Ryby bývají pomocníky v nouzi

Ryby se klidně dostanou až na dno, aby se pak mohly zvednout a jít dál. Jsou velmi starostlivé a vstřícné, a také velmi emocionální znamení. Vždy upřednostňují potřeby ostatních před těmi svými.

Někdo může Ryby považovat za slabé, ale ve skutečnosti je tomu právě naopak. Jako kombinace všech znamení zvěrokruhu mají spoustu dobrých vlastností. A jejich mimořádná schopnost empatie z nich dělá skvělé pomocníky v nouzi. Pomoc lidem ostatně berou jako přirozenou věc a jsou v tom velmi dobré.

Detektivní reality hru Zrádci můžete od druhého dílu sledovat dříve než v tv také online na prima+


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.