Tereza Pergnerová přijela na pláž Jany a Zdeňka. Jejich vztah se výrazně zlepšuje

Vztah Jany a Zdeňka se zlepšuje - Honeymoon – líbánky k nepřežití (15)

Tereza Pergnerová navštívila pláž Jany a Zdeňka v nové seznamovací reality show. Moderátorka dvojici přivezla večeři, kterou si společně uvařili. Kromě dobrého jídla si také skvěle popovídali a bylo vidět, že s novou tváří dorazil na ostrov také nový vítr.

Jana Boháčková a Zdeněk Řehoř byli od začátku reality show velice výrazným párem, a to ne zrovna v pozitivním slova smyslu. Ze strany Jany téměř od druhého dne panovala vůči Zdeňkovi velká nevraživost. Nyní za sebou mají první společný týden na ostrově a situace se začíná výrazně zlepšovat.

Moderátorka Tereza Pergnerová dorazila na lodi, aby s ostrovními manželi povečeřela a prohodila pár slov. A jak bylo vidět, došlo k velkému uvědomění a pokroku. „Je to lepší,“ sdělila Jana v patnáctém díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, jejíž premiérové díly můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Nepříjemná atmosféra u Veroniky a Romana pokračuje. Sprostá slova a zoufalství

Dále pekařka mimo jiné pronesla, že už svému partnerovi říká jeho vlastním jménem. Jednalo se o velký pokrok, jelikož v předchozích dílech mluvila například o tom, že jí vadí jeho dlouhé vlasy i jméno Zdeněk.

Vzniká něco nového

Tereza Pergnerová si sedla s každým zvlášť, aby si s ním popovídala a aby mohli probrat své vnitřní pocity. Zdeněk překvapil tím, že svou partnerku vůbec nehanil, a naopak se jí zastával. Popsal mimo jiné, že si je vědom, že si v minulosti prošla nějakým traumatem, a tak si věci nebere osobně. „Teď, to, co vzniká… Teď se rodí takové správné kamarádství,“ uvedl Zdeněk. Oba dva se pak s Janou shodli na tom, že svůj vztah mají ve společných rukách.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na závěr pak Jana překvapila tím, že o sobě ví, že je náročná, a dokonce Tereze sdělila, že Zdeněk z velké části splňuje to, co ona chce. „On má devadesát procent, ale ne těch deset. A co to je? To je ta jiskra, ten náboj, to, že tě šimrají ti motýli v břiše. To přeci ještě musím zažít, nebo se to takhle neděje, když je člověk dospělý? Tak to nechci být dospělá!“ dodala Jana na závěr.

Podívejte se také, jak Jana Zdeňkovi chystala lívance:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.