Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Nová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití už brzy na prima+

Díky aplikaci Prima Zone budete vtaženi na ostrov lásky! Informace ze zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití, bonusová videa, hlasování a exkluzivní materiály z Filipín na jednom místě. Stáhněte si aplikaci Prima Zone do svého telefonu a buďte stále v obraze.

S aplikací Prima Zone můžete mít vaše oblíbené pořady v kapse. Sledujte díky ní extrémní seznamovací reality show Honeymoon, která přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití. Aplikace Prima Zone vám ukáže zákulisí natáčení, budete mít možnost hlasovat o nejoblíbenější pár a hlavně se dozvíte spoustu věcí od moderátorky Terezy Pergnerové.

Nechybí podrobné profily soutěžících a spousta bonusových materiálů, které jinde nenajdete. Účastníci nové reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití se rozhodli hledat lásku a jsou kvůli ní ochotni vykročit ze své komfortní zóny a čelit naprosto nevšedním výzvám a procesu poznávání. A vy budete u toho.

A nejen to. V aplikaci Prima Zone najdete i vaše další oblíbené pořady. Buďte ve spojení s tím, co vás baví. V sekci Prostřeno! budete mít nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které budete mít přímo ve vaší kapse. Nesouhlasíte s hodnocením soutěžících? Udělujte body podle sebe. Od 26. srpna s premiérovými díly hlasujte a vyhrajte 10 000 Kč. Každý týden máte navíc šanci soutěžit o skvělé ceny. Kromě toho Prima Zone obsahuje i spoustu bonusů a receptů k Česko na grilu.

Stáhněte si svoji aplikaci Prima Zone na Google Play...

... nebo v Apple Store.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.