Pergnerová o nové reality show Honeymoon: Jsou tam sympaťáci. Skoro si nestěžovali

Tereza Pergnerová o cestování a reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Tereza Pergnerová natáčela na Filipínách novou seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití. Pořad, ve kterém jde primárně o hledání lásky a mezilidské vztahy, moderátorka popsala během tiskové konference televize Prima. Na co se mohou diváci těšit a jací jsou jednotliví účastníci?

Tereza Pergnerová sama sebe za velkého cestovatele nepovažuje, i když od doby, co navštívila Filipíny, se toho u ní hodně změnilo. Tato asijská země v ní podle jejích slov spustila „chuť poznávat dálky“. Moderátorka tam strávila měsíc, během kterého natáčela seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Mohlo by vás zajímat: Honeymoon – líbánky k nepřežití představuje první pětici mužů

Právě ta startuje již 19. srpna na platformě prima+ a od 26. srpna ji mohou diváci sledovat také na Primě. Podle Terezy je rozhodně, na co se těšit. „Jsou tam krásné a bezvadně vybrané páry. Jsou tam mladí lidé, střední generace a jsou to všechno fajn lidi, se kterými je možné se ztotožnit. Je možné jim rozumět a samozřejmě to prostředí je úžasné. A pak tam čeká i jistý nádech přežití, protože to je také pro tuhle reality show typické, že je potřeba v nějakých omezených podmínkách fungovat a zároveň stále zůstat ve střehu a hledat toho pravého nebo tu pravou,“ nastínila Pergnerová.

Přemýšliví lidé, kteří věří na lásku

Jednotlivé dvojice spolu stráví měsíc na opuštěných plážích, kde jsou vystaveni náročným podmínkám a nemají kontakt s okolím, moderními technologiemi a musí si vystačit pouze jeden s druhým. Co jim tam nejvíc chybělo? „Nestěžovali si na to, že nemají mobilní telefon. Dokonce jsem zaznamenala i málo výtek, že mají omezený přísun potravin, ale všichni si zvykli nenosit boty. A když to potom skončilo, tak potom myslím, že i my jsme měli problém se nazout do bot a boty nám připadaly jako něco velice nepřirozeného,“ prohlásila s úsměvem Pergnerová.

Čtěte také: Honeymoon – líbánky k nepřežití představuje pětici žen

A jací jsou jednotliví účastníci podle Terezy? „Jsou to přemýšliví lidé, kteří jsou ochotní udělat pro svůj vztah aspoň to, že vykročí ze své přirozené zóny a věří na lásku, to je důležité. A z mého pohledu to jsou všichni sympaťáci,“ popsala moderátorka účastníky nové reality show.

A jak hodnotí obrácený seznamovací proces, kdy si své „ano“ řeknou dva naprosto cizí lidé? „Na začátku je určitě odvaha. A ta je motivovaná asi tím, že doposud se jim nepodařilo najít blízkého člověka. Což samozřejmě potom na Filipínách nabere úplně jiný směr. Protože často se tam ti lidé dostanou do situací, kde začnou pojmenovávat nějaké své vlastnosti nebo pojmenovávat problémy, proč to nevyšlo. A to je vlastně krásný lidský proces. Já bych to označila i za terapeutický moment,“ uvedla moderátorka. Dokázala by si sama sebe Tereza představit na opuštěné pláži? A za jakých podmínek? To všechno se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Nová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití startuje od 19. srpna na prima+ a od 26. srpna na Primě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.