Nová seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití prověří mezilidské vztahy

Nová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití od 19. srpna na prima+

Několik párů bude čelit nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže a také skutečnosti, že jsou tam s člověkem, kterého prakticky neznají. Nová seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití ukáže, jak vypadá seznamovací proces, který začíná tak trochu naruby. Dokáží spolu dva naprosto cizí lidé koexistovat a být si oporou v těžkých chvílích?

Prima představuje novou vztahovou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou uvede dříve než v televizi na své videoslužbě prima+. Celou dobu bude diváky vztahovými peripetiemi jednotlivých párů provázet zkušená moderátorka Tereza Pergnerová. „Být u zrodu mezilidského vztahu, a je jedno, jestli to bude láska nebo přátelství, je strašně krásný a cenný,“ uvedla moderátorka, která je z celého projektu nadšená.

Natáčení probíhalo na druhé straně zeměkoule v tropických podmínkách ostrova Palawan. „Natáčení probíhalo na magických Filipínách, nachází se zde i takový spirituální oltář, kde si dva lidé, kteří se neznají, řeknou ano. Naše páry jsou samozřejmě často nervózní, jsou dojemní, jsou roztomilí, jsou stydliví, ale pokouší se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši,“ doplnila Tereza.

Extrémní podmínky prověří vztahy

Podstata celé reality show spočívá v tom, že se několik desítek naprosto cizích lidí potká v rámci speed datingu. Na základě vzájemných sympatií pak tým odborníků vybere z dvaceti mužů a dvaceti žen vítězné dvojice. Výsledkem toho bude několik párů, které spolu musí přežít na odlehlých plážích.

Čtěte také: Tereza Pergnerová přiznala, že už není slavící typ. Ráda mlčím a naslouchám, tvrdí

Na druhém konci světa si při intimním obřadu lásky zaslíbí jeden druhému a následuje průřez jejich společným soužitím, kdy budou odkázáni pouze sami na sebe. Bez civilizace, přátel, pohodlí, bez dokonalých prvních rande... Uvidí se zcela v jiném světle - bez předstírání a pomyslných masek.  Otázkou je, kdo spolu zvládne dojít až do konce?

Jak se jim bude dařit zvládat extrémní podmínky? Koho prostředí spojí a koho naopak rozdělí? Sledujte, jak se budou vyvíjet vztahy jednotlivých dvojic a buďte součástí zcela nového dobrodružství. Novou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte od 19. 8. na prima+.

Nová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití již od 19. srpna na prima+:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.