Tereza Pergnerová se vrací zpátky do dětství. Můj muž vidí, že jsem šťastná, říká

Moderátorka Tereza Pergnerová je momentálně na Filipínách, kde natáčí nový pořad pro televizi Prima. Čas v této destinaci vnímá jako nesmírně naučný, osvobozující a blahodárný. Co vše si díky pobytu v cizí zemi uvědomila? A jak se cítí tak daleko od domova? To vše prozradila v exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy.

Tereza Pergnerová (49) je usměvavé sluníčko, které rozdává pozitivní energii všude kolem sebe. Sympatická moderátorka si ale také čas od času dovolí dobít baterky, protože stejně jako každý jiný, to někdy potřebuje i ona. A tak si během natáčení nového pořadu udělala jednodenní výlet lodí, během kterého načerpala sílu i nezapomenutelné zážitky na celý život.

Mohlo by vás zajímat: Komplety à la pyžamo frčí! Morávková s Pergnerovou přišly na akci ve stejném outfitu

„Nikdy by mě nenapadlo, že výlet lodí po takhle náročné práci, bude mít tak výrazně relaxační efekt. Protože z mého pohledu, my jsme se tam strašně osvobodili, přestože jsme z velkého a náročného dne nastoupili na loď plnou větru a deště a myslím, že jsme tam prošli nějakým křtem a novou energií. Byl to úžasný zážitek a samozřejmě i setkání s lidmi, o kterých jsme nemohli vědět, že budou na ostrůvku, kde jsme zastavili,“ popsala moderátorka své dojmy redaktorce webu Prima Ženy.

Zpátky do dětství

Na již zmiňovaném ostrůvku totiž Terka potkala malou holčičku z Bulharska jménem Emma, díky které se ona sama na moment vrátila do bezstarostného dětství a zažila vskutku magický moment. „Ona ve mně rozbouřila vlnu dětství a naděje,“ prohlásila s úsměvem na rtech maminka syna Samuela a dcery Natálky.

Čtěte také: Tereze Pergnerové se po synovi v zahraničí nestýská. Jsme absolutně napojení, říká

K úžasnému spojení s dětstvím došlo na základě nepřízně počasí a prudkého deště. „Začalo výrazně pršet, na tuto oblast hodně moc. My jsme stáli pod střechou a čekali jsme, až ustane déšť. A já jsem najednou vyběhla a úplně přirozeně automaticky jsem běžela k malé holčičce, která si zcela přirozeně užívala radost okamžiku, přítomného okamžiku. A tak mě strhla, že já jsem v sobě objevila něco tak božského, něco tak neposkvrněného, že přesto, že mi za chvíli bude padesát, tak jsem se najednou cítila jako když mi je deset,“ popsala Pergnerová doslova s dětskou radostí v očích nezapomenutelnou chvíli, která se vryla všem přítomným hluboko pod kůži.

„Tenhle vzkaz ale poslala nám všem, protože vy jste potom vyběhli všichni, takže děkujeme Emmě z Bulharska a posíláme jí ohromnou energii a poděkování za to, co s námi všemi provedla. A je to ohromný důkaz toho, co dokáže jedno malé a čisté dítě,“ doplnila moderátorka, která na Filipínách stráví něco málo přes měsíc.

Nádherné prostředí a nová kultura vzbuzuje emoce

Když Tereza dorazila na místo, kde vzniká nový pořad televize Prima, probudilo to v ní směsici zajímavých pocitů a také vlnu emocí. „Je to jako každý den. Já se tu každý den normálně učím. A ne, že bych si myslela, že už jsem v životě poznala všechno, ale určitě trénuji svoji pokoru, trpělivost, nesnáze. Strašně se učím od lidí, kteří tady mají skromné podmínky, ale nevidím je, že by se mračili. Vidím, že přijímají věci tak, jak jsou a nezápasí, nevyčerpávají se nějakým zápasem, nesrovnávají se s druhými,“ vysvětlila Pergnerová.

Moderátorka popsala dokonce jednu hezkou příhodu, kdy skupinka z jejího týmu zapomněla na tržišti poměrně drahý foťák a za moment ho přinesl místní muž. „A když jsme jim tak automaticky po západním stylu nabídli peníze, tak se cítili dotčení. A tohle kdybychom si teda jako odvezli, že fakt dobré skutky děláme zcela přirozeně a bez postranního úmyslu, tak za mě pecka,“ popsala své dojmy z milé zkušenosti Tereza.

Můj muž vidí, že jsem šťastná.

Kvůli natáčení musí Pergnerová zvládnout také odloučení od své milované rodiny. Její dlouholetý partner, Jiří Chlebeček, jí ale poslal krásný vzkaz. „Já jsem mu posílala náhodnou fotografii a přišla mi věta: ‚Jsi šťastná, Teo‘. A to musím ještě dovysvětlit, protože můj muž mi říká různými jmény. Takže já jsem Tereza, Terezka, když zlobím, tak jsem Zora. A Tea jsem, když jsem taková éterická a když mě má hodně rád. Takže jakmile jsem ještě za tou čárkou viděla to Teo, tak jako by tu byl se mnou. Ohromná jistota, že vlastně mám muže, který netrpí tím, že jsem pryč. On nestrádá, on mi strašně přeje, že si to užívám. A já si to opravdu užívám. Jsem moc ráda, že tu jsem,“ uzavřela krásná moderátorka.

Tereza Pergnerová v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky moderátorka Filipíny TV pořady celebrity Tereza Pergnerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.