Komplety à la pyžamo frčí! Morávková s Pergnerovou přišly na akci ve stejném outfitu

Tereza Pergnerová a Dana Morávková se na zlínském festivalu objevily ve stejném outfitu. Jejich komplet připomínající pyžamo teď velice frčí. Pohodlné oblečení si oblíbila i řada slavných osobností.

Pro někoho by to mohlo znamenat módní trapas, obě přítomné dámy ale celou situaci vzaly s humorem a postavily se k ní čelem. Dana Morávková moderovala na zlínském filmovém festivalu a těsně předtím, než měla na pódiu vystoupit spolu s Terezou Pergnerovou, zjistila, že obě pro tuto příležitost zvolily stejný outfit. Saténová košile a kalhoty s květinami připomínající pyžamo přitom na obou vypadaly skvěle.

Čtěte také: Módní hit letošního roku? Chytré plavky se umí připojit do světa virtuální reality

K nečekané situaci se obě postavily s nadhledem a důvtipem sobě vlastním, což ocenili i diváci. „Viděly jsme se asi deset minut předtím, než jsme se měly objevit na červeném koberci. Byly dvě možnosti, buď by se musela jedna z nás převléknout, nebo to vzít do hry. Ale známe se dlouho, máme se rády a zvolily jsme druhou možnost,“ sdělila Morávková webu Super.cz. Herečka přiznala, že se jí podobná věc stala poprvé. Nevyloučila však, že naposledy. „Ten komplet, který jsme měly na sobě, by si mohl koupit kdokoli, protože je z běžného řetězce. Klidně se nás v něm mohlo sejít ještě víc,“ dodala s nadsázkou známá herečka.

Pohodlí je stále v kurzu

Od dob covidové pandemie si spoustu lidí zvyklo na pohodlí a praktičnost. A udržitelnost a volné materiály jsou v kurzu i v roce 2023. Zapomeňte však na tepláky, v letních měsících zcela jistě uvítáte pohodlné kalhoty volnějšího střihu, které se dají skvěle kombinovat s bavlněnou košilí. Lehký materiál je ideální pro vysoké teploty, jelikož se v něm nebudete potit a zároveň vás ochrání před přímým slunečním zářením.

Čtěte také: Módní domy odhalily trendy roku 2023: Krajky, minisukně i nestárnoucí denim

Kromě toho se budou nosit i stejnobarevné komplety à la pyžamo, v nichž se už objevila řada známých osobností. Topmodelka Heidi Klum předvedla zajímavou kombinaci, u které hrály hlavní roli proužky a modrá barva. Otevřená záda jejímu outfitu dodala tu správnou sexy rafinovanost a nechyběla ani ženskost v podobě lodiček shodné barvy. Podobný komplet na sebe oblékla také sexy diva Emily Ratajkowski, která ale vsadila na jednoduchou bílou. K volné košili a kalhotám s proužky si vzala bílé tenisky a černé brýle.

Nejen „pyžamové“ komplety jsou v kurzu. Podívejte se, v jakém duchu se nesla letošní přehlídka Met Gala:

Sdílejte článek
Štítky móda styl outfit Dana Morávková Tereza Pergnerová pyžamo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.