Celebrity

31. července 2022 06:05

Vanesa Havlíková

Dana Morávková o intimnostech a seznámení s manželem: Byla jsem velmi opožděná

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (28) - Dana Morávková o intimnostech a seznámení s manželem

Herečka Dana Morávková (50) se během letního rozhovoru s Honzou Dědkem rozpovídala o svých prvních intimnostech, pověrčivosti a popsala také seznámení se svým mužem Petrem Maláskem (58).

Daně Morávkové se stále daří jak v profesním, tak v osobním životě. Se svým manželem hudebníkem Petrem Maláskem nedávno oslavila čtvrt století od svatby a zamilovaní jsou stále.

Do postele se dostala později

Herečka se nijak netají tím, že v oblasti erotiky byla vždycky trošku pozadu. „Já jsem byla velmi opožděná, ale já to ráda přiznávám. Dělala jsem krasobruslení, vstávala jsem každý den v pět ráno a večer dělala gymnastiku a balet. Tak jsem se do postele dostala později. Když mi maminka dala knížku Děvčátka, na slovíčko, bylo mi osmnáct,“ prozrazuje Dana Morávková, která vždy snila o tom být herečkou.

„Pamatuju si, jak jsem šla poprvé k dámskému lékaři, pan doktor vyplňoval kartu a ptal se: Jméno, věk, adresa… A pak řekl: styk? A já vstala. A když jsem tam poprvé v šestnácti vlezla, byla jsem v punčocháčích. Ale dohonila jsem to, taky jsem se vdala. Vdávala jsem se v pětadvaceti a v šestadvaceti jsem porodila syna,“ vyprávěla pobaveně herečka Honzovi Dědkovi v Pohádkových 7 pádech na zámku Blatná.

Plyšák místo manžela

Krasobruslení jí do života přivedlo nejen dril, ale i pověrčivost a talismany. „Jsem pověrčivá, když potkám hezkého kominíka, tak na něj skočím. Ale když jsem byla krasobruslařka, všechny jsme měly mončičáky. Tenkrát ho ale bylo těžké sehnat. Ten můj putoval až z Maďarska a dostala jsem ho od Ježíška až ve čtrnácti. Objednala jsem si ho jako malá, ale nepřišel, vždyť tady nic nebylo. Mám ho dodnes, ale nespí s námi v posteli. Ale když manžel odjede na zájezd, tak tam někdy spí, ale Petr to neví,“ směje se Dana Morávková, která s manželem Petrem Maláskem oslavila už čtvrt století společného života.

Nejvíce společného času strávili jinak velmi vytížení umělci v lockdownu, který herečku donutil postavit se k plotně. „My jsme se s Petrem potkali při práci na muzikálu Kabaret. A mysleli jsme si, že v divadle to nikdo neví, ale všichni to věděli, že jsme zamilovaní. A když jsme se brali na Vyšehradě, pozvala jsem kolegy z divadla, mezi nimi byl i Petr Čtvrtníček, a ten přišel, dal mi obálku a zmizel. A když jsem tu obálku otevřela, stálo v ní: Máte tady bombu,“ vzpomíná Dana Morávková. Celý rozhovor sledujte v Pohádkových 7 pádech Honzy Dědka na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.