Módní inspirace pro letní festivaly v roce 2023: Trendy džínovina i sexy síťky

Léto už klepe na dveře a s ním i spousty hudebních festivalů. Načerpejte módní inspiraci a zjistěte, jaké outfity budou letos v kurzu. V čem budete hvězda večera?

Móda v roce 2023 bude ve znamení udržitelnosti. In budou přírodní látky, jako je bavlna, vlna, hedvábí a nejrůznější úplety. Nosit se bude kombinace sportovního a sexy stylu. Stále častěji můžete vidět uvolněný spodní díl, nejčastěji kalhoty volnějšího stylu, doplněné o sexy korzet zvýrazňující pas.

Čtěte také: Nahota v reklamě i deprese. Yves Saint Laurent si zničil kariéru alkoholem a drogami

Mohlo vám uniknout: Inspirujte se aktuálními trendy z festivalu Let it roll

Džínovina v hlavní roli

Pokud nevíte, co na sebe, s džínovinou letos nešlápnete vedle. Najdete ji všude – kraťasy, vršky, boty, šaty. Záleží na vás, v čem se budete cítit dobře. Na festivaly se skvěle hodí v kombinaci s vysokými kovbojskými botami nebo kloboukem. Dodá vám správně westernový look, který zaujme na první pohled.

Mohlo by vás zajímat: Největší chyby v péči o pleť? Mačkání pupínků a stejný ručník na obličej i ruce

Síťka, kam se podíváš

Už dříve jsme vás informovali o tom, že nejrůznější rafinované průstřihy, průsvitné materiály a síťoviny se objevovaly na přehlídkových molech většiny slavných návrhářů. Rok 2023 odhaluje čím dál tím více kůže. Nejinak tomu bude právě na letních festivalech. V horkých letních dnech jistě oceníte praktičnost těchto materiálů. Pokud se úplně necítíte na přílišné odhalování, kombinujte. Odvážnější vršek můžete doplnit kalhotami. Váš outfit tak bude vyvážený a vy nebudete působit lacině.

Třpytivé flitry a metalické odlesky

Stejně tak tomu bude i v případě nestárnoucích flitrů. Nosit se budou na plavkách, stejně tak jako metalické barvy. Letošní rok bude ve znamení barev. Právě ty mohou mít neuvěřitelně pozitivní vliv na to, jak se cítíme. Dokáží nám zlepšit náladu, a proto se nebojte jejich kombinací. A kdy jindy, než právě na letním festivalu, byste se měli pořádně odvázat? Ty nejlepší barevné kombinace najdete zde.

Nezapomínejte na doplňky

V neposlední řadě nezapomínejte na doplňky, které váš outfit pozvednou na úplně jinou úroveň. Nebojte se velkých náušnic, řetízků, náramků a prstýnků. Pokud se nebojíte extravagance, vezměte si na sebe klidně barevnou paruku.

Podívejte se také na módní výstřelky na předávání cen Grammy:

Sdílejte článek
Štítky móda styl inspirace letní festival outfit hudební festival Módní trendy 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.