Móda z předávání sošek Anděl: Toto je 5 nejvydařenějších outfitů slavnostního večera

Letošní hudební ceny Anděl jsou úspěšně předány. Celým večerem provázel herec a moderátor Kryštof Bartoš a slavnostní večer si jako obvykle nenechala ujít řada známých tváří ze světa showbyznysu. Nouze nebyla ani o překvapení, na slavnostní večer dorazil i prezident Petr Pavel. Jaké známé tváře si daly s přípravami na významnou událost záležet a na červeném koberci zazářily?

Udílení hudebních cen Anděl patří každoročně k nejvýznamnějším událostem roku. Na galavečer, který se konal v Křižíkově pavilonu B na pražském Výstavišti, dorazilo mnoho známých osobností.

Sharlota

Raperka Sharlota (26) je známá pro své extravagantní a vždy do detailu propracované outfity. Ani tentokrát od extravagance neupustila, přestože byla zahalená od hlavy až k patě, své potetované tělo díky rafinovanému průstřihu na šatech stejně ukázala.

Outfit od Hermine Atelier zpěvačce velmi sedl a v bílé barvě vypadala opravdu božsky. Vše už jen podtrhl skvělý make-up, účes a doplňky.

Sourozenci Pavlovčinovi

O sourozencích Radce (34) a Adamovi (27) Pavlovčinových je již nějaký ten pátek známo, že při výběru oblečení rádi experimentují, a když se chystají na společenskou akci, dají si s výběrem outfitu opravdu záležet. Stejně tak tomu bylo i tentokrát.

Radka Pavlovčinová vynesla stejně jako Sharlota velmi povedenou róbu z Hermine Atelier. Zvolená barva šatů je tento rok velmi trendy a herečce šaty padly jak barevně, tak střihově. Její bratr Adam se rozhodl pro kratší černé sako se stříbrnými prvky. Stejné prvky poté byly i na kalhotech, celý outfit působil extravagantním dojmem a skvěle podtrhl osobnost zpěváka.

Andrea Kalousová

Většina ze zúčastněných dam se rozhodla pro šaty, ale modelka Andrea Kalousová (26) tentokrát zvolila kombinaci asymetricky střiženého saka s kalhotami. Celý outfit byl laděn do černé a bílé barvy a na Andree vypadal v kombinaci s účesem a doplňky opravdu skvěle.

Přečtěte si také: Ceny Anděl 2023: Neoriginální pokusy o extravaganci, ale Ewě Farne to letos moc slušelo

Elizabeth Kopecká

Stejně jako Kalousová se pro černou barvu rozhodla také zpěvačka Elizabeth Kopecká (28). Elizabeth má v módě vášeň a s výběrem šatů tak nepochybila. Róba působí velmi smyslně a krásně zvýrazňuje zpěvaččiny přednosti. Doplňky jsou v tomto případě také velmi dobře zvoleny.

Ben Cristovao

Pokud by se měli muži s výběrem outfitu u někoho inspirovat, tak by to tentokrát měl být bezpochyby zpěvák Ben Cristovao (35). O Benovi je známo, že módě rozumí, rád se inspiruje nejnovějšími trendy a vždy ví, co si na jakou akci obléknout. Černý outfit působil na zpěvákovi velmi luxusně a rolák, který zvolil namísto košile společně s doplňky, celý look už jen perfektně podtrhl.

Podívejte se na módu z nedávné inaugurace:

Sdílejte článek
Štítky ceny móda Petr Pavel Ceny Anděl šaty Ben Cristovao outfit oděv Andrea Kalousová červený koberec Výstaviště Praha Elizabeth Kopecká Radka Pavlovčinová Adam Pavlovčin

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.