Celebrity

6. dubna 2022 14:43

Petra Kloidová

Kazmova ex Andrea Kalousová o modelingu: Z Indie mě poslali domů kvůli nadváze

Show Jana Krause - Andrea Kalousová o kočce Tigy

Andrea Kalousová je Miss World 2015, bývalá dlouholetá partnerka Kazmy, ale i influncerka, která propaguje kočky. Kalousová nedávno zavzpomínala na kruté zkušenosti z její modelingové kariéry.

Pohledná brunetka se po sedmi letech od vítězství v České Miss věnuje modelingu už jen příležitostně. Jak se sama svěřila, z atraktivního byznysu si odnesla několik nepříjemných zkušeností. Třeba v momentě, kdy byla poslána do Indie. Většina začínajících modelek je totiž agenturami posílaná do Asie, kde je velký módní a kosmetický trh, a tedy mnoho příležitostí i pro začátečníky. Mladé a nezkušené modelky tak mohou během několika měsíců nasbírat velké zkušenosti a vytvořit si fotografický book nebo portfolio, s kterým se následně mohou prezentovat na lukrativnějších modelingových trzích v Miláně nebo v Paříži. Takový pokus zažila i mladinká Andrea Kalousová, která odjela do Indie. Nakonec z práce kompletně sešlo, štíhlá Andrea totiž nebyla dostatečně hubená pro jednu z nejlidnatějších zemí světa.

„Jela jsem tam původně na měsíc pracovat a nakonec z toho byl týden. Jela jsem přes půl světa proto, abych se dozvěděla, že jsem moc…“ pantomimicky naznačuje velké tělesné rozměry. „Asi tam mají jiné míry,“ říká smířeně v pořadu Show Jana Krause. Modelingu se však momentálně věnuje jiným způsobem, díky početné fanouškovské skupině na sociálních sítích se stala influencerkou. Úspěch slaví hlavně její set oblečení s legendární hláškou „Chybí mi kočky“. Kalousová je totiž majitelkou dvou fotogenických koček, jedna z nich je „bengálka“ Tigy. Ta má nezvyklé rozmary a spoustu energie na rozdávání, což lidé na sociálních sítích milují, takže i exotická Tigy má svůj instagramový profil a mnoho příznivců.

Z modelky zpěvačkou díky beatům z YouTube

Bývalá dlouholetá přítelkyně showmana Kazmy se v posledních letech začala výrazně zajímat o hudbu, během jednoho televizního pořadu se brzy ukázalo, že má talent na zpěv. Modelka se snaží neustále zlepšovat, na své budoucí vytoužené profesi tvrdě pracuje. „Teď připravuju svoje písničky,“ prozrazuje a dodává, že stylově je jí nejblíže pop. Sama si prý píše texty a hudebně si pomáhá tak, že si na internetovém kanálu najde beaty, ze kterých to poskládá. Být doma a věnovat se hudbě, to je to, co ji dělá šťastnou.

Na začátku listopadu roku 2021 oznámila ohlásila pětadvacetiletá modelka Andrea Kalousová a šestatřicetiletý moderátor a producent Kamil Bartošek, jinak známý jako Kazma, rozchod. Dvojice tvořila pár dlouhých pět let. Více se dozvíte ve středu ve 21:35 na Primě v pořadu Show Jana Krause.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.