Celebrity

1. června 2023 18:50

Vanesa Havlíková

Heidi Klum má i v 50 letech postavu jako dvacítka. Doma má zajíčka, páté dítě nevylučuje

Heidi Klum se své dokonalé křivky právem nikdy nezdráhala ukazovat. Ať už se předvede ve spodním prádle na přehlídkovém mole, nebo nahá na dovolené či na sociální síti, vždy je na ni radost pohledět. Přestože jedna z nejúspěšnějších německých topmodelek slaví 50. narozeniny, jako by se rozhodla nestárnout.

Heidi Klum se narodila 1. června 1973 v německém Bergisch Gladbachu. Největší úspěch jí přinesla modelingová kariéra, kromě ní se ale věnovala také herectví. Objevila se v televizních seriálech Sex ve městě či Jak jsem poznal vaši matku a podílela se i na tvorbě úspěšného snímku Ďábel nosí Pradu. V roce 2004 se stala moderátorkou a výkonnou producentkou pořadu Project Runway, který hledá nové talentované návrháře. V červenci 2007 ji navíc časopis Forbes zařadil mezi 15 nejbohatších topmodelek světa.

Topmodelkou díky kamarádce

Její vzestup ke slávě nastal v roce 1992, kdy ji její kamarádka přiměla vyplnit přihlášku do soutěže Modelka roku. Soutěž se tehdy devatenáctileté studentce střední školy i přes velkou konkurenci podařilo vyhrát. Krátce po výhře byla po Heidi velká poptávka, a tak se rozhodla za prací odletět do New Yorku.

Čtěte také: Modelka Bettie Page spustila sexuální revoluci. Nejvíce se proslavila až v léčebně

V pouhých 20 letech upoutala velkou pozornost módního průmyslu a začala se objevovat na obálkách luxusních magazínů, v roce 1998 se objevila na obálce prestižního vydání Sports Illustrated, které z ní udělalo mezinárodní hvězdu. Největší úspěch jí následně přinesla spolupráce s oblíbenou značkou spodního prádla Victoria’s Secret.

Padesátiny nedávno oslavila také topmodelka Eva Herzigová:

S nahotou problém nemá

Heidi Klum nikdy nepatřila mezi stydlivky, které by se bály odhalit. Její křivky zdobily nejen mola, ale také nespočet časopisů, ať už přímo na obálce, či uvnitř. Dnes se svým tělem může pyšnit i na sociálních sítích. A především na Instagramu ráda ukazuje, že i v 50 letech má stále co nabídnout.

Mohlo by vás zajímat: Heidi Klum je královna vkusného odhalování. Čemu vděčí za perfektní postavu?

Problém nemá dokonce ani se samotnou nahotou. A to jak před fotoaparátem, tak v soukromí. Paparazzi Heidi Klum vyfotili nahoře bez nesčetněkrát a modelka to nikdy nijak neřešila.

Osudoví muži

Heidi Klum je potřetí vdaná. Jejím prvním manželem se stal v roce 1997 kadeřník Ric Pipino, se kterým strávila celkem pět let. Krátce poté, co se jejich cesty rozdělily, se Heidi začala vídat s italským milionářem Flaviem Briatorem (72), který byl o více než 20 let starší. Dvojice si velmi rozuměla, jakmile ale vyšlo najevo, že je modelka těhotná, úspěšný podnikatel je obě opustil a k dceři se nikdy nehlásil.

Čtěte také: Krainová, Bendová či Klum. Známé ženy, které letos slaví 50 a nikdo jim to nevěří

Přestože byla těhotná s jiným mužem, britskému zpěvákovi Sealovi (59), do kterého se Heidi zamilovala, to nevadilo a po svatbě modelčinu dceru Leni (18) přijal za vlastní. Brzy se jejich rodina rozrostla o syny Henryho (17) a Johana (16) a dceru Lou (13).

Po sedmiletém manželství pár nečekaně ohlásil rozchod a v roce 2019 se topmodelka znovu provdala, tentokrát za o téměř 20 let mladšího kytaristu skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitze (33). Od té doby jsou prakticky nerozluční a ačkoliv má Heidi Klum už čtyři děti, její aktuální partner zatím žádné. Je tedy otázkou, zda se modelka náhodou ještě nestane pětinásobnou maminkou. Nedávno totiž v pořadu The Jennifer Hudson Show překvapila prohlášením, že se myšlence na další dítě nebrání. „Čekala jsem dost dlouho, takže – možná ano,“ prohlásila potutelně za údivu moderátorky.

Sdílejte článek
Štítky výročí manželství časopis muži narozeniny padesátiny modelka děti Victoria's Secret Heidi Klumová Tom Kaulitz

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.