Celebrity

27. února 2023 05:30

Vanesa Havlíková

Krainová, Bendová či Klum. Známé ženy, které letos slaví 50 a nikdo jim to nevěří

Stále vypadají skvěle a jejich věk by jim hádal jen málokdo. Půlstoletí na světě je pořádný důvod k oslavě, tento rok ho přitom má hned několik slavných dam. Podívejte se, které slavné české i světové krásky letos slaví padesátiny.

Pro muže to sice není až tak vysoké číslo, ženy se ale většinou s oslavou 50. narozenin příliš nechlubí. Spousta z nich přitom vypadá opravdu skvěle a jejich skutečný věk by jim hádal jen málokdo.

Mohlo by vás zajímat: Těmhle že už je půlstoletí? Slavní čeští padesátníci, za kterými se stále otáčejí ženy

Eva Herzigová

Pokud se o někom dá říct, že i s vyšším věkem stále kvete, je to bezpochyby topmodelka Eva Herzigová. Jubileum oslaví 9. března a na prahu padesátky vypadá stále naprosto fantasticky. Úspěšná česká kráska a trojnásobná maminka, která prorazila ve světovém modelingu, po celý život zastává přirozenou krásu. Právě díky jejímu půvabu se jí jako jedné z mála v tomto oboru podařilo uspět ve světě.

Simona Krainová

Další modelkou, která letos oslavila 50. narozeniny, je Simona Krainová. To, že vypadá stále dobře, však nemá zcela zadarmo. Poctivě a zejména pravidelně maká na své postavě a obličej omlazuje, jak jen to jde. Pomocí filtrů a klinik estetické medicíny dlouhodobě bojuje proti stárnutí, a jak je vidět, daří se jí to. Příležitostná herečka se v roce 2010 provdala za Karla Vágnera mladšího, po jeho boku našla štěstí a má s ním i dva syny – Bruna a Maxe.

Přečtěte si také: Simona Krainová slaví 50 a všechno má na háku. Prozradila přelomový bod svého života

Adéla Gondíková

I herečka a moderátorka Adéla Gondíková, kterou můžete znát například ze seriálu Sestřičky či ze zábavné show Můj muž to dokáže, se letos zařadí mezi padesátnice. I ona vypadá stále fantasticky a tento věk by jí jen tak někdo nehádal. Adéla má z předchozího manželství s Ondřejem Brouskem (41) dceru Nelu a roku 2019 si vzala oblíbeného herce Jiřího Langmajera (56).

Jitka Schneiderová

Ačkoliv na to rozhodně nevypadá, za měsíc kulaté narozeniny oslaví i Jitka Schneiderová. Herečka s milým úsměvem je známá vytříbeným vkusem a často ve společnosti ukazuje, že se umí skvěle obléknout a pro každou příležitost má vyladěný outfit. Dlouhé roky předtím, než spáchal sebevraždu, využívala služeb stylisty Jana Pokorného (†39), kterého za tu dobu brala jako součást rodiny. Herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Přešlapy, má s bývalým manželem Davidem Švehlíkem dceru Sofii Annu.

Mohlo by vás zajímat: Filip Blažek a Jitka Schneiderová se vídají podezřele často. Jsou jen kolegové, nebo milenci?

Alice Bendová

Další Češkou, která v letošním roce oslaví jubileum, je herečka Alice Bendová. Ve svém věku se může maminka dvou dětí pochlubit prvotřídní figurou. Není tomu tak dlouho, co se veřejnosti ukázala jen v plavkách a dokázala, že jí některé mladší ženy postavu mohou jen tiše závidět. Kromě oslavy padesátin se herečka v roce 2023 zřejmě může těšit i na vlastní svatbu, protože je již dva roky zasnoubená s partnerem Michalem Topolem (36).

Heidi Klum

I světová topmodelka Heidi Klum se v létě zařadí mezi padesátnice. Své dokonalé křivky se právem nikdy nezdráhala ukázat. Ať už se předvede ve spodním prádle na přehlídkovém mole, nebo nahá na dovolené či na sociální síti, vždy je na ni radost pohledět. Heidi je čtyřnásobnou maminkou, a pokud u někoho platí, že věk je jen číslo, tak u ní to hned dvojnásobně. Jako by se jednoduše rozhodla nestárnout, k čemuž jí zřejmě pomáhá i manželství s o 16 let mladším hudebníkem Tomem Kaulitzem (32).

Přečtěte si také: Heidi Klum či Mariah Carey. Které další slavné ženy ulovily výrazně mladší partnery?

Tyra Banks

Úspěšná topmodelka, která celý život bojuje s hmotností, oslaví narozeniny 4. prosince. Tato kráska se zapsala do povědomí zejména tím, že udělala během své kariéry velký kus práce pro afroamerickou komunitu. Stala se první Afroameričankou, jež se objevila na obálce plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. V roce 2005 se oficiálně odebrala do modelingového důchodu a jako důvod uvedla, že už se dál nechce trápit hlady. I když přibrala přes deset kilo, stále je žádoucí a objevuje se na titulkách magazínů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.