Celebrity

23. května 2022 06:05

Tomáš Durčák

Těmhle je půlstoletí? Slavní padesátníci, za kterými se stále otáčejí ženy

7 pádů Honzy Dědka (17) - Ondřej Sokol a Martin Finger

Dožít se padesáti let je velkým životním milníkem a to si žádá pořádnou, bujarou oslavu. Zvlášť když vám na první dobrou tu padesátku prakticky nikdo netipne. Následující pětici známých českých mužů byste na první pohled věk začínající pětkou vůbec nehádali.

Ondřej Sokol

Herec, moderátor a bavič Ondřej Sokol (50) oslavil své padesátiny již loni v říjnu, ale marná sláva – ani dnes stále na svůj věk rozhodně nevypadá. Žádná šedina, kam oko dohlédne, vrásky jen sporadicky a co si budeme povídat – jeho současná partnerka a snoubenka Nikola (29), s kterou jej v posledních třech letech vídáme na veřejnosti, jej svým mladickým vzhledem skvěle doplňuje. Ondřejův první sňatek, z kterého má syna Adama a dceru Ester, skončil v roce 2011. Tak uvidíme, jestli se jim nyní konečně podaří naplánovat jejich vysněnou svatbu v Las Vegas, kterou museli kvůli pandemii odložit. „My jsme se bohužel upnuli na to, že se chceme vzít ve Vegas v takzvaném svatebním okénku Drive-Up. Ale do Vegas se teď bohužel nedostaneme. Dobrá zpráva je, že nám to vydrželo a teď se máme ještě líp, než jsme se měli doposud, takže zatím to vypadá, že svatba klapne,“ svěřil se Ondřej Sokol v pořadu Showtime.

Radim Fiala

Herec Radim Fiala (51) už letos v lednu stihl oslavit jedenapadesáté narozenin. Nic to ale nemění na faktu, že na svůj věk vypadá naprosto fantasticky. Šediny i vrásky mu skvěle padnou a rozhodně splňuje rčení, že někteří muži zrají jako víno a s přibývajícím věkem jim to víc a víc sekne. Dobrodružnou povahu jím ztvárněných postav skvěle doplňuje to, že podobným stylem se snaží žít i svůj reálný život, v němž již překonal nejednu těžkou překážku. O jeho soukromém životě, v němž je mimo jiné otcem dvou synů, se šíří různé fámy a polopravdy, jelikož o něm ze zásady na veřejnosti nemluví.

Petr Nedvěd

Hokejista Petr Nedvěd (50) už sice svou kariéru výborného útočníka dávno ukončil. Během ní ale odehrál mimo jiné celkem 15 sezon v NHL nebo si v dresu Kanady, kam v roce 1989 emigroval,  dovezl ze zimních olympijských her v roce 1994 stříbro. Dnes nicméně působí jako generální manažer české hokejové reprezentace a mimo to rozhodně patří k mužům, kterým půlstoletí nesmírně sluší. Ani on se nevyhnul šedinám, které mu však rozhodně na sympatiích a počtu fanynek spíš přidávají, než ubírají. Petr se v roce 2020 podruhé oženil s o 23 let mladší Nicole Volfovou, s kterou má dceru Naomi. Jeho první manželství s modelkou Veronikou Vařekovou trvalo jen dva roky (2004-2006), nyní si však očividně rodinný život včetně vytouženého otcovství užívá plnými doušky.

Tomáš Matonoha

Do klubu padesátníků se již loni přidal také herec a moderátor Tomáš Matonoha (51), kterému letos v březnu k pětce přibyla už i jednička. Ale marná sláva, poznat to na něm prakticky není. Velkou roli v jeho vitalitě určitě hraje i skutečnost, že se vždy může opřít o spokojený rodinný život. Tomáš je již 18 let šťastně ženatý s herečkou Lucií Benešovou, se kterou mají dvě vlastní děti (dceru Laru a syna Štěpána), dále adoptovanou dceru Sáru a také syna Luciána z předchozího vztahu Lucie s hercem Filipem Blažkem (48).

Igor Chmela

Flegmatický herec Igor Chmela (51), kterého si určitě všichni pamatujete z Partičky, rovněž oslavil půlstoletí už loni. Ani na něj si ale stáří ne a ne přijít! Byť se velká část jeho herecké kariéry odehrávala a stále odehrává na divadelních prknech, výrazně pronikl i do televizní tvorby. Jeho první manželství s Martou Vítů nedopadlo a už při něm se v Divadle Na Zábradlí poprvé seznámil se svou budoucí manželkou Janou Janěkovou (44). „Já jsem byla vdaná a on ženatý, v tom to bylo problematické. Vůbec to nebylo romantické, naopak to bylo bolestivé a náročné. Vážně jsme si řekli, že se na rok rozejdeme a za rok se na stejném místě sejdeme a řekneme si, jestli tam ta láska je. Nevydržela jsem to, navíc nás osud dával pořád dohromady,“ popsala Jana loni v 7 pádech Honzy Dědka začátek šťastného manželství s Igorem, z něhož mají tři děti, Aničku a mladší dvojčata Antonína a Elu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.