Celebrity

25. dubna 2022 06:00

Tomáš Durčák

Sexy padesátnice a jejich dcery. Po svých matkách podědily krásu, ale i nadání

Sabina Laurinová slaví 50. narozeniny

Dožít se půl století je samo o sobě důvodem k pořádné oslavě. A když se vám to navíc podaří s nestárnoucí vizáží, které by padesát let netipoval nikdo ani omylem, je to dvojité vítězství. Tyhle celebrity to dokázaly, navíc je už dnes patrné, že své půvabné geny předaly i svým dcerám.

Sabina Laurinová

Herečka Sabina Laurinová (50) oslavila své půlstoletí na začátku dubna, avšak nutno přiznat, že věk začínající pětkou by jí někdo tipoval jen těžko. Byť se nikdy nevdala, s rockerem Josefem Vojtkem (56), jehož potkala během svého účinkování v muzikálu Hamlet, má dceru Valentýnu (19). A o šest let později se jí s tehdejším partnerem, stomatologem Karlem Kameníkem (47), narodila druhá dcera Mája. Nutno dodat, že obě dcery na první pohled po mamince zdědily přirozenou krásu. Jak Sabina svůj mladistvý vzhled udržuje? Dle jejích slov to asi budou geny. „Nechávám to na přírodě. Snažím se brát svoje stárnutí přirozeně a občas si pomoct nějakým krémem. Ono je někdy úplně nejlepší, když se člověk příliš nevnímá a nemá na sebe moc času. Protože jak se začnete moc ‚řešit', tak je to potom takový začarovaný kruh,“ svěřila se pro Blesk.

Tereza Maxová

Další českou padesátnicí, u které se nad věkem možná podivíte, je Tereza Maxová (50). Známá modelka má z předchozího manželství s tenistou Frederikem Fetterleinem syna Tobiase (21) a se svým současným manželem, tureckým miliardářem Oymenem Burakem, další dvě děti, syna Aidena (10) a dceru Mínu (12). A byť je Mína rozhodně krásná po mamince a kdo ví, jestli po ní za pár let nezačnou pokukovat první modelingové agentury, maminka Tereza má o její budoucnosti jasno. „Nechtěla bych, aby byla modelka, musí mít vzdělání,“ svěřila se Maxová loni Expresu.

Markéta Fialová

Novinářka a moderátorka Markéta Fialová (51) snad vůbec nestárne! V březnovém čísle časopisu Glanc se navíc půvabná maminka dcer Almy (20) a Emmy (18), kterou můžete znát z vysílání CNN Prima NEWS, ukázala právě po boku svých dvou ratolestí, když fotila pro známého kadeřníka celebrit Honzu Kořínka kampaň PURE LOVE. Nejenže se fotky povedly, ale zároveň se každý může přesvědčit o tom, že Markétiny dcery jako by jí z oka vypadly.

Bára Munzarová

Herečka a dcera slavného hereckého páru Jany Hlaváčové a Luďka Munzara Bára (50) taktéž doslova hýří vitalitou. Skutečnost, že by jí padesát na první pohled nikdo netipoval, připisuje především vyrovnanému psychickému zdraví. „Vizáž se dá zaplatit, dokoupit, donalíčit, plasticky dořešit. Ale klidný, vyrovnaný a bohatý vnitřní svět si musí každý vybudovat poctivou cestou sám v sobě. A je to určitě cesta plná dlouhého hledání a rozhodování. Já se dostala do fáze, kdy mohu s radostnou úlevou prohlásit, že jsem šťastná. Mám skvělého muže, milující rodinu,“ řekla spokojená herečka. Se svým bývalým manželem, hercem Jiřím Dvořákem (55), má Bára dceru Annu Dvořákovou (20), která svou krásou maminku rozhodně nezapře. I ona se věnuje herectví.

Pavlína Wolfová

Ani moderátorka CNN Prima News Pavlína Wolfová by vás zřejmě nedokázala přesvědčit, že jí loni v prosinci bylo 50 let. Vnučka herce Františka Filipovského a dcera hudebníka Petra Spáleného (78) a herečky Pavlíny Filipovské (80) bez diskuze zdědila výborné geny svých slavných předků. Ostatně ani její mamince byste osmdesát v žádném případě neřekli. Pavlína přiznává, že se o své tělo snaží starat a neodepře si pravidelné sportování. A také má jednu výhodu – je bezvěká: „Já ale mívám sinusoidu, kdy si nárazově připadám hrozně stará. Poprvé jsem to zažila ve svých osmadvaceti letech. Byla jsem nešťastná a měla pocit, že všechno pro mě už skončilo. Máma mě vždycky uklidňovala, ať se tím vůbec nestresuju, že jsme bezvěké.“ Moderátorka má osmnáctiletou dceru Matyldu (na fotce) a o dva roky mladšího Matouše. Obě děti má s podnikatelem Janem Bubeníkem.

Markéta Hrubešová

Půvabná zrzka Markéta Hrubešová také nedávno oslavila padesáté narozeniny a je jisté, že krásu po ní podědila i její patnáctiletá dcera Christel Lilly, kterou má s fotografem Davidem Krausem. Hrubešová si nemyslí, že by ji její dcera následovala a stala se herečkou. Zajímají ji spíš exaktní vědy, například matematika. „Ještě neví, co by jednou chtěla dělat, je to u ní ještě nevyhraněné, ale je velmi empatickou osobou a umí hodně vnímat své okolí, proto si myslím, že jednou bude pracovat s lidmi. Na rozdíl ode mne jí také velmi jde matematika, tak uvidíme, jak se to všechno ještě nakombinuje. Má podle mě ale velké předpoklady k tomu, aby jí jedno z toho nebo kombinace obojího dělala v životě radost. Nejdůležitější ale pro mě je, aby v životě byla šťastná,“ prozradila Hrubešová o své dospívající dceři webu ŽivotvČesku.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.