Celebrity

9. března 2022 15:49

Petra Kloidová

Markéta Fialová jako modelka! S dcerami se předvedla v odvážných účesech

Před objektivy je novinářka Markéta Fialová jako ryba ve vodě, na roli modelky si ale musela společně s dcerami chvíli zvykat. Moderátorka CNN Prima NEWS se stala tváří kadeřnické kampaně společně s dcerami Almou a Emmou, které ukázaly divoké trendy.

Půvabná brunetka Markéta Fialová na začátku února oslavila jednapadesátiny, taková léta by jí ale nikdo nehádal. Že věk je jenom číslo, ukázala aktivní maminka dvou dcer v kampani, kterou fotila pro kadeřníka Honzu Kořínka. Výsledky můžou vidět čtenářky v březnovém vydání časopisu Glanc.

Dcera Markéty Fialové vyzkoušela excentrický mulet

Kadeřník českých hvězd pojmenoval svou kampaň PURE LOVE, a tak se moderátorka zpravodajské televize CNN Prima NEWS měnila před očima. Společně s ní prošly zábavnou proměnou i její náctileté dcery Alma a Emma, které má s manželem Alexandrem. Alma si dokonce vyzkoušela odvážný trend, jenž se masivně vrací z 80. let a na sociálních sítích slaví úspěch.

„Trendy se vracejí a jen dostávají moderní podobu. Ten současný mulet je střihově víc propracovaný. Dříve to byla jedna partie ve vrchní časti hlavy a pak deka na krku, dnes se délky propojují, více se sestřihávají,“ prozradil Honza Kořínek. Kadeřník dodává, že druhým kontrastem mohou být například vyholené části vlasů po stranách hlavy nebo okolo uší.

Markéta Fialová změnila barvu

Zatímco se Alma našla v excentrickém střihu, mladší sestra Emma si nechala prosvětlit tmavou hřívu blond prameny technikou balayage. V kampani ji uvidíte s francouzským copem po straně, který evokuje punk. Maminka Markéta Fialová jako velká sportovkyně, jež chtěla být lyžařskou instruktorkou, nosí dlouhá léta krátký střih. Na radu Honzy Kořínka ale změnila barvu – změkčila odstín tmavě hnědé decentním prosvětlením. „V rámci své profese jsem před objektivem už stála. Musím ale říct, že tohle bylo jiné. Honza ladil opravdu každý vlas a každý milimetr. Fotit účesy je zkrátka jiné,“ vzpomíná moderátorka na focení.

To mělo nádech rebelie, outfity, make-up a účesy byly odvážné, což moderátorce zpravodajských pořadů nevadilo, ba naopak. „Jsem ráda, když je focení pokaždé jiné, nebráním se skoro ničemu. Samozřejmě musím mít důvěru v lidi, se kterými pracuji, a to se tady povedlo. Na některé modely bych si sama netroufla, ale svěřit se profesionálům, to je fajn,“ říká Markéta Fialová. Na všechny fotografie se můžete podívat v březnovém vydání časopisu Glanc.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.