Heidi Klum nafotila s dcerou sexy vánoční kolekci spodního prádla. Dočkala se kritiky

Německá topmodelka Heidi Klum (49) se opět objevila ve spodním prádle po boku své dcery Leni (18). Nafotily spolu sérii propagující vánoční kolekci známé značky spodního prádla.

Devětačtyřicetiletá Heidi Klum patří mezi modelky, které zkrátka nestárnou. I na prahu padesátky by strčila do kapsy kdejakou dvacítku. Vypadá výborně a možná za to vděčí i svému vztahu s výrazně mladším mužem. V roce 2019 se provdala za bývalého kytaristu skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitze (33), mezi nimi je 17letý věkový rozdíl.

Světová topmodelka se stále objevuje v kampaních světoznámých společností a jako svou múzu si ji vybrala také italská značka spodního prádla Intimissimi. Ta Heidi oslovila spolu s její dcerou –⁠ a jak se říká, jablko nepadá daleko od stromu. Osmnáctiletá Leni jako by své matce z oka vypadla. Mladší kopie Heidi Klum má sice tmavší barvu vlasů, „modelkovské“ geny v sobě ale nezapře. Tentokrát dámy nafotily sexy červenou kolekci, která se nese ve vánočním duchu. Heidi na sobě má sexy krajkové prádlo, zatímco její dcera je oblečená v saténově rudém pyžamu. Je to tedy střídmější než jejich první společný počin, v rámci něhož na sobě obě měly pouze kalhotky a podprsenku.

Lidé je za focení kritizovali

Oblíbená značka si dvojici nevybrala poprvé. Když společné fotografie matky a dcery ve spodním prádle poprvé spatřily světlo světa, někteří lidé kampaň kritizovali a označili ji za „nevhodnou“ a „divnou“. Samotné snímky jsou přitom velice vkusné a decentní. Když blonďatá modelka projekt poprvé sdílela na sociálních sítích, napsala k němu, že oslavuje ženy, matky a dcery a to, jak krásné a sebevědomé můžou díky sexy spodnímu prádlu být.

I v řadách známých osobností se však našli tací, kteří kampaň odsoudili. Mezi nimi byl například i moderátor Howard Stern (68), který se vyjádřil následovně: „Díval jsem se na to a pomyslel si: Tohle je tak sakra přes čáru. Je to tak nevhodné. Ale nemůžete se na to přestat dívat,“ citoval jeho slova web Page Six. „Vypadá to jako fantazie všech mužů. Líbají se, objímají se, dovádějí,“ doplnil svůj komentář Stern.

Ke společným snímkům se vyjádřila i sama Leni Klum. Ta si podle svých slov focení užila a na výsledku jí nepřipadá nic špatného. „Zažila jsem skvělý den s mojí mámou. Myslím, že se fotky vyvedly a my jsme měly super den,“ prohlásila začínající modelka. Když navíc měla popsat svou mámu, nešetřila slovy chvály. „Je to moje inspirace. Miluju ji. Za to, jaké mi dává rady, za způsob, jakým pracuje. Mohla bych pokračovat do nekonečna, miluju na ní všechno. Focení s ní si užívám,“ dodala Leni, která prý negativní komentáře a kritiku nečte.

Jak vybrat vhodnou podprsenku? Podívejte se na reportáž:

Sdílejte článek
Štítky dcera kampaň Howard Stern spodní prádlo Heidi Klum Heidi Klumová Tom Kaulitz matka móda Leni Klum kontroverzní focení Tokio Hotel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.