Celebrity

8. července 2022 14:15

Iva Kubelková s dcerou Natálkou ovládly Vary. Za jejich maskami se otáčely i dámy

Kubelková s dcerami ve Varech

Dcera Ivy Kubelkové (45) Natálie Jirásková (17) patří k nejobletovanějším ženám v Karlových Varech. Bedlivě si ji ale hlídá její partner Adam Mišík (25). Iva Kubelková s dcerou se objevily na jedné z honosných akcí v maskách. A nutno podotknout, že vytvořily hodně sehranou dvojici, za kterou se otáčeli muži i ženy.

Iva Kubelková i její dcera Natálie zažívají v Karlových Varech velké premiéry. Půvabná Natálka naplno prožívá svou první velkou lásku, jejím pozorným partnerem je zpěvák a herec Adam Mišík. Pro Ivu je zase premiérou, že do centra festivalového dění vzala dospívající dceru. Když se však Natálka a Iva objevily na honosném večírku, vypadal skoro jako sestry. Černé obličejové masky totiž dokonale pomohly setřít jejich věkový rozdíl a oběma dámám to velmi slušelo.

Kubelková pro magazín Showtime mimo jiné uvedla, že bude nejlepší, když dá své dceři nejen na festivalu volnost. Sedmnáctiletá Natálka si tak cestu od mladé slečny ke zkušené dámě bude muset prošlapat sama. Čekají ji vrcholy i pády – jako každého člověka.

Natálie je starší dcerou Ivy Kubelkové a jejího partnera George Jiráska. Studuje a v poslední době se intenzivně věnuje modelingu. V Karlových Varech mimo jiné zářila na přehlídce módní návrhářky Debbie Brown. Bude se tomuto oboru věnovat i v budoucnu? „Nevím, jestli je to cesta, kterou chci jít. Jsem ráda za jakoukoli příležitost, ale jsem teď spíš studentka než modelka, studuju jazykové gymnázium,“ prohlásila nedávno v Show Jana Krause.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.