Krásná dcera Ivy Kubelkové: Na úchylné zprávy jsem se naučila nereagovat

Iva Kubelková a její krasné dcery na módní přehlídce

Modelka Iva Kubelková (45) má dvě dcery. Na první pohled je zřejmé, že krásu zdědily po mamince. Starší Natálie Jirásková (17) je oslnivá blondýnka, která má nejenom krásnou postavu, ale i obličej. Není proto divu, že pokračuje ve šlépějích své maminky.

Sedmnáctiletá Natálka už má zkušenosti s přehlídkami na modelingovém molu. Předváděla například i oblečení proslulé návrhářky Beaty Rajské. Ačkoliv ji modeling baví, momentálně se chce soustředit především na školu. „V budoucnu mám v plánu podniknout něco velkého, teď je ale na prvním místě studium,“ řekla Natálie před časem v rozhovoru pro Super.cz.

Dospívající slečna je aktuálně ve věku, kdy se o ni začínají zajímat kluci. Na sociálních sítích dostává mnoho komplimentů, mezi nimi se ale najdou i nevhodné nabídky se sexuálním podtextem. „Je to bizár, takový člověk je fakt chudák,“ okomentovala Natálie takto laděné zprávy pro Blesk TV Magazín. Doplnila ale také, že si z toho nic nedělá a podobné věci přechází. „Kdybych se měla hroutit z každé úchylácké nebo hnusné reakce, zblázním se. Naučila jsem se nebrat si to osobně a ani se nad tím nepozastavím,“ vysvětila svůj postoj.

A jak se na dnešní svět sociálních sítí dívá Iva? Bojí se o své dcery? „Řekla bych, že strach o dítě je pořád stejný napříč stoletími, a to, jestli dítě má, nebo nemá mobil v ruce, s tím tak úplně nesouvisí. Jde spíš o povahu dítěte. U některého cítíte, že je z podstaty zodpovědné a nebude se vrhat hlavou proti zdi. U jiného je to třeba opačně – to jen pro příklad. Intenzita strachu tedy podle mě není daná dobou, ale tím, jak to konkrétní dítě vnímáte,“ řekla v minulosti v rozhovoru pro Prima Ženy Kubelková.

Natálie: Mamka má trefné předsudky

Do kluků jí prý maminka nemluví a vztahy nechává na ní. „Kdyby mi mamka na začátku vztahu začala o tom klukovi říkat své pocity z něj, budu akorát naštvaná, že se mi to snaží pokazit. Ve chvíli zamilovanosti by to bylo to nejhorší, co by mohla udělat,“ popsala svůj názor starší dcera Ivy Kubelkové.

Iva Kubelková tvrdí, že přeje každé lásce své dcery, a pokud s něčím nesouhlasí, nechává si to zpočátku pro sebe. „A kdykoli měla nějaký předsudek, byl trefný. Řekla mi to ale až pak...“ ocenila Natálie způsob, jakým se jí maminka snaží předat své rady.

Mladší sestra Karolína (14) už pomalu, ale jistě také zabředává do světa modelingu. Má za sebou svou úplně první módní přehlídku pro návrhářku Debbie Brown. A to i přesto, že se zpočátku zdálo, že o tento průmysl zájem nejeví.

„My jsme si vždycky mysleli, že na to není. Že je spíš umělecky založená, krásně kreslí. A najednou se jí to taky zalíbilo,“ smála se Natálie, která svou sestru na její první přehlídku přišla podpořit spolu s maminkou. „Jsem moc ráda, že tady můžu být jako podpora pro svoji mladší ségru, u které vím, že je z této nabídky nadšená,“ dodala Natálie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.