Celebrity

10. června 2022 12:22

Karolína Oehmová

Iva Kubelková o dcerách v pubertě: Snažím se s nimi hodně komunikovat

Iva Kubelková jako VIP host v pořadu Inkognito

Iva Kubelková je krásná žena, která je navíc multitalentovaná. Kromě toho, že se jí daří v práci ve všech směrech, vychovává také dvě dospívající dcery. Prozradila, jak u nich probíhá puberta a co je nejdůležitější při výchově.

Natálie a Karolína jsou dcery Ivy Kubelkové a momentálně procházejí obdobím, jež všichni moc dobře známe – pubertou. „U každé se ta puberta projevuje trochu jinak, ale musím říct, že jsou to hodný holky. Já se s nimi snažím hodně komunikovat, i když cítím, že jim to není příjemný, tak se ale nevzdávám,“ prozrazuje Kubelková s tím, že samozřejmě i ony mají své typické pubertální projevy. Pokud po nich chci nějaké povinnosti, které se jim nechce dělat, tak ten přístup je jiný, než když jde o věci v souvislosti například s venkovním světem či kamarády. V takových případech za mnou chodí a povídáme si o tom, a to si myslím, že je největší výhra,“ dodává moderátorka, která nedávno vystoupila v zábavném pořadu Inkognito.

Právě v této show mohli diváci vidět, jak je Iva talentovaná. Na každou otázku, která se týkala profese z mediální branže, mohla odpovědět ano. Moderuje, zpívá, hraje v muzikálu, občas v seriálu. Co ji ale nejvíc naplňuje? „Baví mě všechny ty profese. Baví mě, že to můžu kombinovat. Mám radost, když můžu moderovat pěkný pořad, zazpívat si nebo hraju v muzikálu. Mám radost z té práce, a to si myslím, že je základ,“ svěřila se pro redakci Prima Ženy Kubelková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.