Celebrity

30. listopadu 2022 06:30

Tomáš Durčák

Dcera Andrey Verešové zdědila krásu po mamince. Místo modelingu ale sbírá medaile

Andrea Verešová (42) zatím dceru do společnosti nevyvedla, udělala z ní ale hlavní tvář focení kampaně na své produkty. Vanessa Volopichová (15) se zpravidla objevuje spíš ve snowboardové kombinéze. Nyní nicméně dokázala, že kdyby to náhodou na svahu nevyšlo, rozhodně může zvažovat kariéru v modelingu.

Slovenská modelka Andrea Verešová se rozhodla nafotit předvánoční reklamní kampaň pro svůj kolagenový produkt, a aby opravdu zaujala, nastoupila před fotografa po boku své dcery. Ta se zatím modelingu nevěnuje, její postava ale již nyní naznačuje, že by bez problémů mohla kráčet v máminých šlépějích.

Že snowboard a modeling mohou jít dohromady, dokázala i Eva Samková:

Zatímco Andrea oblékla dlouhé bílé šaty, její dcera se ukázala v béžové. Dlouhé nohy po mamince i jí umožňují bez větších problémů nosit šaty až na zem, a jak je patrné ze společných snímků, Vanessa je už v patnácti téměř stejně vysoká jako maminka.

Vanessa sbírá medaile na snowboardu

Na přehlídkových molech či foceních pro módní značky ji však budete hledat marně. Místo toho se nyní naplno věnuje sportování, konkrétně jízdě na snowboardu. Nebojí se totiž předvádění triků na vysokých rampách v disciplíně zvané freestyle.

„Odmalička jsem lyžovala, v sedmi letech jsem vyzkoušela snowboard a chytlo mě to natolik, že už jen snowboarduji. Chtěla jsem jít na konzervatoř, se snowboardem se to ale nedá úplně skloubit,“ řekla webu eXtra.cz Vanessa, která už má ve své disciplíně za sebou i juniorské mistrovství světa a daří se jí.

Andrea tak očividně svou stále dospívající dceru nikam netlačí, sama ostatně moc dobře ví, že modeling není o nic snazší než celoroční trénování triků a jízdy na snowboardu. „Na olympiádě dětí a mládeže vyhrála dvě medaile,“ svěřila se očividně nadšená a podporující maminka Verešová webu Expres.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.