Celebrity

26. listopadu 2022 06:00

redakce Prima Ženy

Módní alarm: 5 českých žen, které mají nezaměnitelný módní styl

Návrhářka Anna Tejklová se v rubrice Módní alarm zaměřila na nejlépe oblékané Češky. Dagmar Havlová, Andrea Verešová, Zuzana Stivínová, Simona Stašová i Barbara Nesvadbová se na módním poli opravdu orientovat umí.

Dagmar Havlová stále první dámou

Dagmar Havlová má luxusní styl první dámy už roky. Její oblečení se skládá z těch nejlepších materiálů a na první pohled je patrné, že si nechává šít na míru.

Detaily jako tónované brýle, nošení pelerín, dokonale upravené vlasy a drahé šperky výsledný „royal“ vzhled dotahují k dokonalosti. Přestože nejsou její modely nijak provokativní či odhalené, přitahují pozornost. Jako blondýnka s výrazným obličejem si může dovolit nosit i syté zářivé barvy, které ji nepřebíjí. Například šaty na červeném koberci v odstínu královsky modré jsou velmi povedené a tato barva je pro blond ženy jedna z nejlepších.

Andrea Verešová má na módu talent

Modelka Andrea Verešová má pro módu velký cit a vždy je jednou z nejlépe oblečených žen ve společnosti. Má luxusní třpytivý ženský styl, který se k ní hodí, je nápadný, odvážný, ale ne vulgární.

Mnohokrát jsme viděli, že se některá z místních žen pokoušela o podobný vzhled a i když na to byla postava, nebo alespoň předpoklady, výsledek byl spíš „co přijde z wishe“. Mnoho žen jí také nemůže odpustit, že po dvou dětech a po čtyřicátém roce vypadá stejně jako ve dvaceti. Pro zbytek může být ale uklidňující a motivační fakt, že to lze, když na sobě člověk pracuje. Než krásu ostatním závidět, je mnohem lepší se z ní také radovat a upřímně ji ocenit.

Bára Nesvadbová - náčelnice stylu

Bára Nesvadbová byla roky šéfredaktorkou módního magazínu Harper's Bazaar a sama o stylu dokonce vydala knihu. O módě toho ví opravdu hodně. Můj trik, jak poznat, zda má někdo svůj styl, nebo už příliš kopíruje, ať už jde o člověka, návrháře či výtvarníka, je právě ta zapamatovatelnost a charakteristický rukopis. Pokud někdo chrlí (byť řemeslně kvalitně) stále úplně jiné věci a styly, je spíše bohatě inspirován jinými, než že by oplýval vlastní silnou kreativitou.

Bára Nesvadbová ale svůj vlastní zapamatovatelný „módopis“ má. Většinou nosí vypasované, perfektně ušité černé šaty, sukně i krásné róby. Občas vynese bílou i červenou, ale vždy v jednoduchém a zároveň přitažlivém duchu. Jehly, rudé rty a nehty spolu s blond vlasy a ofinou k ní také patří. Vždy vypadá jako dáma a skvěle reprezentuje svět, který zastupuje.

Zuzana Stivínová a krásný divadelní styl

Zuzana Stivínová nosí „Diva“ styl a jako jedna z mála ví naprosto přesně, jaké barvy podtrhnou její typ. Akvamarínová, vínově rudá či smaragdově zelená jsou přesně v její doporučené škále barev, které ji rozzáří. Z jejího způsobu oblékání je patrné, že je celou svou osobností herečka.

I výběr materiálů (často nosí samet), šperků a doplňků působí honosně divadelně, ale stále vkusně, slušivě a originálně. Jako správná dáma nikdy nezapomíná na rudou rtěnku a k ní sladěné nehty.

Charismatická Simona Stašová

Simona Stašová má velmi elegantní způsob oblékání lehce do sportovna, což ji omlazuje. Když si ji představím v krajkách, volánkách a dlouhých sukních, nebylo by to ono. Naopak tento minimalističtější směr jí sluší mimořádně.

Kočičí brýle v ruce a modrá kožená bundička jsou dokonalé. Velkou roli v mladistvém a šik vzhledu hraje určitě i její udržovaná štíhlá postava a husté zdravé vlasy. Rozhodně velká inspirace pro ženy, které chtějí také hvězdně zářit.

Podívejte se na módní přehlídku, kterou Anna Tejklová připravila pro Teplice:

Kdo je Anna Tejklová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.