Celebrity

26. listopadu 2022 06:00

redakce Prima Ženy

Módní alarm: 5 českých žen, které mají nezaměnitelný módní styl

Návrhářka Anna Tejklová se v rubrice Módní alarm zaměřila na nejlépe oblékané Češky. Dagmar Havlová, Andrea Verešová, Zuzana Stivínová, Simona Stašová i Barbara Nesvadbová se na módním poli opravdu orientovat umí.

Dagmar Havlová stále první dámou

Dagmar Havlová má luxusní styl první dámy už roky. Její oblečení se skládá z těch nejlepších materiálů a na první pohled je patrné, že si nechává šít na míru.

Detaily jako tónované brýle, nošení pelerín, dokonale upravené vlasy a drahé šperky výsledný „royal“ vzhled dotahují k dokonalosti. Přestože nejsou její modely nijak provokativní či odhalené, přitahují pozornost. Jako blondýnka s výrazným obličejem si může dovolit nosit i syté zářivé barvy, které ji nepřebíjí. Například šaty na červeném koberci v odstínu královsky modré jsou velmi povedené a tato barva je pro blond ženy jedna z nejlepších.

Andrea Verešová má na módu talent

Modelka Andrea Verešová má pro módu velký cit a vždy je jednou z nejlépe oblečených žen ve společnosti. Má luxusní třpytivý ženský styl, který se k ní hodí, je nápadný, odvážný, ale ne vulgární.

Mnohokrát jsme viděli, že se některá z místních žen pokoušela o podobný vzhled a i když na to byla postava, nebo alespoň předpoklady, výsledek byl spíš „co přijde z wishe“. Mnoho žen jí také nemůže odpustit, že po dvou dětech a po čtyřicátém roce vypadá stejně jako ve dvaceti. Pro zbytek může být ale uklidňující a motivační fakt, že to lze, když na sobě člověk pracuje. Než krásu ostatním závidět, je mnohem lepší se z ní také radovat a upřímně ji ocenit.

Bára Nesvadbová - náčelnice stylu

Bára Nesvadbová byla roky šéfredaktorkou módního magazínu Harper's Bazaar a sama o stylu dokonce vydala knihu. O módě toho ví opravdu hodně. Můj trik, jak poznat, zda má někdo svůj styl, nebo už příliš kopíruje, ať už jde o člověka, návrháře či výtvarníka, je právě ta zapamatovatelnost a charakteristický rukopis. Pokud někdo chrlí (byť řemeslně kvalitně) stále úplně jiné věci a styly, je spíše bohatě inspirován jinými, než že by oplýval vlastní silnou kreativitou.

Bára Nesvadbová ale svůj vlastní zapamatovatelný „módopis“ má. Většinou nosí vypasované, perfektně ušité černé šaty, sukně i krásné róby. Občas vynese bílou i červenou, ale vždy v jednoduchém a zároveň přitažlivém duchu. Jehly, rudé rty a nehty spolu s blond vlasy a ofinou k ní také patří. Vždy vypadá jako dáma a skvěle reprezentuje svět, který zastupuje.

Zuzana Stivínová a krásný divadelní styl

Zuzana Stivínová nosí „Diva“ styl a jako jedna z mála ví naprosto přesně, jaké barvy podtrhnou její typ. Akvamarínová, vínově rudá či smaragdově zelená jsou přesně v její doporučené škále barev, které ji rozzáří. Z jejího způsobu oblékání je patrné, že je celou svou osobností herečka.

I výběr materiálů (často nosí samet), šperků a doplňků působí honosně divadelně, ale stále vkusně, slušivě a originálně. Jako správná dáma nikdy nezapomíná na rudou rtěnku a k ní sladěné nehty.

Charismatická Simona Stašová

Simona Stašová má velmi elegantní způsob oblékání lehce do sportovna, což ji omlazuje. Když si ji představím v krajkách, volánkách a dlouhých sukních, nebylo by to ono. Naopak tento minimalističtější směr jí sluší mimořádně.

Kočičí brýle v ruce a modrá kožená bundička jsou dokonalé. Velkou roli v mladistvém a šik vzhledu hraje určitě i její udržovaná štíhlá postava a husté zdravé vlasy. Rozhodně velká inspirace pro ženy, které chtějí také hvězdně zářit.

Podívejte se na módní přehlídku, kterou Anna Tejklová připravila pro Teplice:

Kdo je Anna Tejklová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.