Celebrity

9. července 2022 11:51

Tomáš Durčák

Agáta sestře modeling rozmlouvá, Kordula ale po boku matky zaskočila Vary půvabem

Svého historicky již druhého uvedení se letos na filmovém festivalu v Karlových Varech dočkal film Zapomenuté světlo. Nechyběli přitom ani jeho protagonisté Bolek Polívka (72) a Veronika Žilková (60), která příležitosti využila, aby do společnosti vyvedla svou půvabnou dceru Kordulu (16).

Herecká dvojice Žilková Polívka se ve Varech sešla při příležitosti uvedení filmu Zapomenuté světlo z roku 1996. Ten svého času upoutal diváky i kritiky a o rok později si odnesl hned tři sošky Českého lva (a na další 4 byl nominován), přičemž jednu si domů tehdy odnesl sám Bolek Polívka za roli vesnického faráře bojujícího za záchranu kostela.

Ve filmu však na sebe upoutala pozornost také tehdy pětatřicetiletá Veronika Žilková, která tak nemohla Bolka nechat na červeném koberci o samotě. Zatímco Polívka dorazil se svou přítelkyní Marcelou Černou (51), Veronika letošní festival i své aktuální rodinné poměry využila k tomu, aby si jako garde vzala dceru Kordulu.

Kordula nepochybně zdědila modelingové geny

Šestnáctiletá Kordula Stropnická na sebe okamžitě strhla pozornost médií i filmových fanoušků, kteří se na dceru Veroniky Žilkové a Martina Stropnického nemohou vynadívat. Ta možná původně doufala, že by na léto mohla vyrazit za svým otcem do Izraele a užít si trochu moře. Nakonec ji Veronika vzala alepoň na festival do Karlových Varů.

A nutno dodat, že to bylo rozhodnutí správné, protože pokud až doposud Kordulu nikdo výrazně nevnímal, teď se rozhodně do povědomí veřejnosti nesmazatelně zapsala. Protože i když to vypadá, že vztah Veroniky a Martina na tom aktuálně není nejlépe, na svého potomka mohou být rozhodně oba rodiče pyšní.

Agáta Hanychová vnímá, jak sestra roste do krásy

Její starší sestra Agáta už dříve na sociálních sítích uznala, že sestra roste do krásy a jednou nebude mít smysl s ní v tomto směru soutěžit. „Achjo, mládí nezastavíš. A ne, když je sestra hezčí, nevadí mi to,“ zareagovala na popichování, že i Kordula by to jednou mohla zkusit v modelingu.

Agáta by ale raději viděla mladší sestru zabořenou v knihách než před fotoaparáty na modelingových molech. „Já bych byla ráda, kdyby studovala a na tohle by se vykašlala. Kordula má možnost v Izraeli studovat mezinárodní školu, a to je určitě lepší než dělat přiblblou modelku v České republice,“ řekla v minulosti Agáta Hanychová pro eXtra.cz.

Stropnického nevěra zrušila chystanou dovolenou v Izraeli

Jejich společná matka Veronika teď bohužel musí řešit mimo budoucnost svých dcer i jiné věci. Na veřejnost unikly informace o nevěře jejího manžela Martina Stropnického, toho času velvyslance České republiky v Izraeli. Proto se nakonec rodina za otcem na letní návštěvu vůbec nevydá.

„Tatínek by si to asi tak představoval, ale ona má jezdeckou sezónu,“ poodhalila Veronika pro CNN Prima News snahu Korduly stát se parkurovou jezdkyní, kvůli čemuž nyní studuje střední školu jezdectví a dostihového sportu. „Zároveň si myslím, že Kordulka určitě nechce být v domě, odkud jsme odjely původně neplánovaně kvůli covidu na 14 dnů a kde teď bydlí jiná osoba,“ dodala herečka na adresu nové partnerky svého muže.

Při té příležitosti si Veronika neodpustila rýpnutí do Ministerstva zahraničí, které dle jejího názoru dělá, že nevěru jejího manžela nevidí. „Myslím, že vzhledem k tomu, že ministerstvo zahraničí to zametlo pod stůl, vypadá to, že je úplně v pořádku, když ženatý velvyslanec bydlí s podřízenou na rezidenci, protože to nikdo neřeší,“ uvedla pro Primu.

Veronika také prozradila, že je ochotna na aktuální manželské krizi pracovat a pokusit se dětem zachovat rodinu. Jedním dechem ale dodala, že je to pravděpodobně nesmysl, o který její manžel nyní zájem nemá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.