Celebrity

3. června 2022 06:05

Gabriela Kolinová

Veronika Žilková usiluje o návrat manžela z Izraele. Ten si chce stáž prodloužit

Žilková tráví čas na závodišti v Chuchli

Herečka Veronika Žilková (60) dál řeší krizi manželství. Momentálně ji však nejvíce trápí, že dospívající dcera Kordula (16) nemá svého otce poblíž. A tak usiluje o návrat Martina Stropnického (65) z Izraele, kde působí jako velvyslanec ČR. On by si ovšem dle jejích slov rád diplomatický pobyt ještě o rok prodloužil.

Veronika Žilková momentálně tráví hodně času na dostihovém závodišti v Chuchli. Její šestnáctiletá dcera Kordula tady studuje Střední školu jezdectví a dostihového sportu, protože chce být parkurovou jezdkyní. Herečka jí s péčí o koně pomáhá. Ovšem byla by šťastná, kdyby se do toho zapojil i otec Korduly a její manžel Martin Stropnický. Ten v současné době působí jako velvyslanec České republiky v Izraeli, kde má údajně mimomanželský vztah.

„Já bych byla ráda, kdyby se v září vrátil. To znamená, že bychom se tady v Chuchli střídali. Ale myslím si, že je to jenom moje přání, protože Martin v 66 letech nebude chtít končit, chce ještě dělat kariéru, on bojuje o prodloužení ještě o rok v Izraeli a já bojuji o to, aby se stal tatínkem, který se podílí na životě 16leté dívky,“ prozradila v pořadu Showtime herečka.

Ministerstvo podle Žilkové celou kauzu zametlo pod stůl

Do Izraele na prázdniny se prý nechystají. „Tatínek by si to asi tak představoval, ale ona má jezdeckou sezonu. Zároveň si myslím, že Kordulka určitě nechce být v domě, odkud jsme odjely původně neplánovaně kvůli covidu na 14 dnů a kde teď bydlí jiná osoba,“ podotkla Žilková a zmínila, že tam stále mají s dcerou osobní věci.

Herečka je zklamaná z toho, jak celá kauza Stropnického mimomanželského vztahu na pracovišti dopadla. „Myslím, že vzhledem k tomu, že ministerstvo zahraničí to zametlo pod stůl, vypadá to, že je úplně v pořádku, když ženatý velvyslanec bydlí s podřízenou na rezidenci, protože to nikdo neřešil,“ uvedla.

Žilková zároveň uznala, že neví, zda Stropnického známost skutečně pobývá v jeho rezidentském bytě. „Nevím, kde bydlí, ale vím, že Kordulka nechce z tohoto důvodu za ním jet. Obrácená cesta, že by tatínek přijel sem, se zatím nepodařila. Původně to bylo v plánu, ale zase to z nějakého důvodu změnil. Prázdniny nejsou tak důležité, spíš to, co bude od září,“ dodala s tím, že by si přála, aby jim Stropnickým s fyzickou prací u koně pomáhal.

Žilková: Chci zachovat dětem rodinu, ale asi jsem směšná

Slovo rozvod padlo podle Žilkové ze strany novinářů, ona by byla ochotná jejich vztah ještě zachránit. „Manžel nenapsal, že by se mnou chtěl zůstat, to je na něm. Já bych mu třeba navrhla, když má pocit, že se nerozvádíme kvůli osobě třetí, ale máme krizi, nějaký způsob pomoci,“ svěřila se a dodala, že by ráda se Stropnickým navštívila manželskou poradnu. „Klidně, protože chci zachovat dětem rodinu. Ale myslím si, že jsem vlastně směšná,“ dodala zklamaně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.