Celebrity

14. března 2022 20:05

red

Vyměnil mě za mladší, zdůvodnila rozchod se Stropnickým Žilková

Žilková promluvila o rozchodu se Stropnickým

„Napsal mi, že už mě nemiluje…,“ svěřila se Veronika Žilková s tím, jakou zprávu si přečetla v mailu od manžela Martina Stropnického. Sám Stropnický rozchod nijak nekomentoval.

Veronika Žilková trávila s Martinem Stropnickým a dcerou Kordulou ještě před týdnem dovolenou v Dubaji a nic nenasvědčovalo, že se schyluje k ukončení svazku trvajícího přes 18 let. Oči přitom Žilkové otevřela právě šestnáctiletá dcera Kordula.

„V letadle z Dubaje, kam nás pozval, řekla, že to byl tak hezký týden, že má až pocit, že se táta s námi loučí. Že to byla rozvodová dovolená. Netušila jsem, že její instinkt byl pravdivý,“ popsala Žilková pro pořad Showtime.

Žilková má jasno: Zradil všechny. Děti i vnoučata

Co je příčinou odluky, o tom se Stropnický nechtěl šířit, Žilková má ale jasno. „Jak se říká – velkou lásku vzdálenost posílí a malou zabije. Zřejmě jsme každý toho druhého milovali jinak. A pokud srdce toho druhého začne bít pro mladší sousedku či podřízenou, nezabráním tomu, ani kdybych žila metr od něj,“ svěřila se pro Blesk.cz Žilková, podle níž si Stropnický našel jinou ženu.

„Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou víc ješitní. Tak si asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ. S dobrým platem a postavením,“ dodala Žilková hořce.

Pro herečku se bude jednat o třetí rozvod. O vztahu se Stropnickým měla Žilková evidentně jinou představu a jeho chování chápe jako podraz. „Zradil všechny. Děti i vnoučata. Vzhlížela jsem k němu jako k představiteli čestnosti a charakteru. Měla jsem slepé oči lásky,“ přiznala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.