Celebrity

14. března 2022 10:55

Milan Rozšafný

Veronika Žilková se potřetí rozvádí. Martin Stropnický se s ní rozešel e-mailem

Žilková promluvila o rozchodu se Stropnickým

Platili za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Po 14 letech manželství je však vztah Veroniky Žilkové a Martina Stropnického definitivně u konce.

Zpráva, která přišla jako blesk z čistého nebe. A to nejen pro fanoušky Veroniky Žilkové, ale pravděpodobně i pro samotnou herečku. Ještě před necelými 14 dny totiž strávila se svým partnerem Martinem Stropnickým, který momentálně působí jako velvyslanec ČR v Izraeli, romantickou dovolenou v Dubaji, kde s nimi byla také dcera Kordula. Jejich šťastné fotky nenasvědčovaly blížícímu se krachu manželství. Jenže ten bohužel opravdu přišel. Martin Stropnický se s manželkou rozešel po e-mailu jen několik dní po jejím návratu do Česka.

Ve zprávě s názvem „Drahý můj“ si totiž herečka přečetla slova, která nikdy vidět nechtěla. „Stálo v něm, že už mě nemiluje a že se mi omlouvá,“ řekla Žilková v exkluzivním vyjádření pro Blesk. Důvod jejich blížícího se rozvodu ovšem specifikovat nechtěla. „Dnešní absurdita. Exministr obrany sedí v době válečného napětí ve vile s atomovým krytem. Svoji rodinu místo toho, aby bránil a chránil, rozbíjí. Vtip? Ne,“ napsala v pondělí ráno herečka na Instagram.

Končí tak vztah, který trval 18 let, přičemž své ano si pár řekl před 14 lety. Oba se budou rozvádět potřetí. Jejich partnerský život byl poznamenán řadou ran a překážek. Mají spolu dospívající dceru Kordulu. Jejich syn Melichar, který přišel na svět v roce 2007, se ovšem narodil s vrozenou brániční kýlou a po 198 dnech zemřel. Další těžké chvíle zažívala jejich početná rodina během politické kariéry Stropnického. Když bývalý herec působil jako ministr obrany, zaútočil na jejich dům anarchista se zápalnou lahví a rodina musela být přemístěna do bezpečí.

V roce 2018, kdy Stropnický přijal post velvyslance v Izraeli, se Žilková rozhodla na čas vzdát herecké kariéry a do země odcestovala společně s jejich dcerou Kordulou. V roce 2020, během koronavirové pandemie, se však kvůli péči o nemocnou maminku vrátila zpět do Česka. Od té doby nastalo období vzájemného navštěvování a vztahu na dálku, který se stal pro zdánlivě neoddělitelný pár evidentně osudným.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.