Veronika Žilková v šoku: Na důchod bych si ještě rád užil, řekl jí Stropnický

Za rozpadem manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického stojí jiná žena

Veronika Žilková a velvyslanec Martin Stropnický se po 15 letech rozvádějí. Důvodem jejich rozchodu je milenka Stropnického, se kterou pracuje na ambasádě v Tel Avivu. Herečka dostávala anonymní upozornění na milenecký vztah svého muže už dříve, Stropnický však vždy vše popřel, tedy až doteď. Žilkové prý řekl i to, proč se k nevěře uchýlil. Pořadu Showtime poskytla exkluzivní rozhovor.

Milenkou Martina Stropnického je údajně Markéta Horňáková, která na ambasádě v Tel Avivu pracuje od roku 2016 na pozici konzulární asistentky. Na Stropnického si podle všeho měla brousit zuby už od samotného začátku jeho nástupu na velvyslanectví. „Chlubila se, že ho určitě rozvede, dokonce se na to mezi kolegy vsázelo. Za Stropnického prošla výběrovým řízením na vyšší post a od té doby dělá kariéru,“ řekl deníku Blesk zdroj, který má být se situací na ambasádě dobře obeznámen.

Sama Žilková prohlásila, že se jí výrazně ulevilo, jelikož skončilo tři a půl roku lží. „Jak se říká v jedné divadelní hře: Lepší hořkou pravdu věděti, než ve sladké nevědomosti žíti,“ řekla herečka pro pořad Showtime. O všech anonymech svého muže informovala a ptala se na ně. „Myslím, že to posílalo víc lidí, protože se ta témata měnila,“ dodala Žilková. Její muž je však v minulosti vždy popíral.

Žilková: Věděla jsem, že manžel o náš návrat do Izraele nestojí

Když Žilková před několika lety viděla Horňákovou poprvé, ozvala se ženská intuice. „Před čtyřmi lety na podzim jsem si při prvním setkání s dotyčnou říkala: ‚Aha, tak to je jeho typ.‘ Za měsíc jsem dostala první anonymní zprávu. Tři a půl roku jsem se tím nějak trápila a věděla, že manžel o náš návrat do Izraele nestojí,“ popsala.

Rozpad manželství si ve své hlavě celou dobu odůvodňovala jinak. „Myslela jsem si, že příčinou naší krize byl covid, dvouleté uzavření hranic a zrušení letů. Příčinou je však zřejmě tato mladá podřízená,“ upřesnila své pocity. Manžel ji informaci o tom, že se chce rozvést, sdělil prostřednictvím e-mailu.

Žilková se samozřejmě snažila zjistit, co k tomu jejího manžela vedlo. A jaký důvod uvedl sám Stropnický? „Řekl, že by si rád na důchod ještě něco užil. Upřímně? Já jsem se začala smát a ulevilo se mi,“ dodala herečka. Svému manželovi prý slíbila, že jeho vztah nebude komentovat. „Tento poměr mi nestojí za jakoukoliv větu, já ho prostě ignoruji,“ uzavřela.

Sdílejte článek
Štítky rozvod Veronika Žilková milenka vztahy Showtime Martin Stropický Markéta Horňáková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.