Celebrity

18. března 2022 13:53

redakce Prima Ženy

Žilková o rozvodu: Vybírali jsme kachličky a byli na dovolené. Nechápu to

Žilková promluvila o rozvodu se Stropnickým

Informace o rozpadu manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, které trvalo 14 let, jsou stále ještě čerstvé. Není tak divu, že události posledních dní v herečce rezonují a má k nim pořád co říct. Jak se vzpamatovává z šoku, který jí přineslo velvyslancovo oznámení o rozvodu skrz e-mail, a co jí nejvíce pomáhá držet se nad vodou?

V reportáži pořadu Showtime byla Žilková jako vždy otevřená a o citlivém tématu se hovořit rozhodně nebála. Přesto na některé otázky stěží nacházela odpověď. „Jestli ses chtěla zeptat na kauzu s panem Stropnickým, musíš se zeptat jeho, protože já ho miluju a rozvádět se nechci. A jestli on má jiný názor na náš vztah, bude ti pravděpodobně muset odpovědět on,“ sdělila na rovinu moderátorce Andree Ježkové a dodala, že dokonce ani její ženská intuice v tomto případě nefungovala.

„Mám pocit, jako by ten mail napsal někdo jiný. Měli jsme nádhernou dovolenou. O Vánocích jsme po jeho návratu z Izraele plánovali rekonstrukci koupelny. Říkal, jaké chce dlaždičky, v katalogu jsme se dívali, jestli budeme mít vanu nebo sprcháč… Takže opravdu nevím, co se stalo. Já tam nejsem,“ povzdechla si herečka, která zároveň prozradila, že všichni z rodiny dostali pod stromeček papírové vouchery, jež si teprve mají vyměnit za letenky.

„Doufám, že moje děti to udělají a brzy tatínka navštíví. I když není od všech vlastní, je úžasný otec, protože všechny mé děti, i když byly vyženěné, mu mohly zavolat nebo napsat, byl s nimi v kontaktu,“ popsala Žilková vztahy Stropnického s jejími dětmi, které až na společnou patnáctiletou dceru Kordulu vyženil. A co s tímto vánočním dárkem udělá ona sama? „Ten svůj dám třeba někomu, aby tam mohl letět s partnerkou nebo se psem,“ reagovala sarkasticky s tím, že letět za svým budoucím exmanželem vyříkat si věci z očí do očí teď rozhodně chuť nemá. „Jsem ráda, že držím pohromadě,“ poznamenala stručně.

Proplakala jsem pár hodin, vyléčila mě láska fanoušků

Za to, že funguje, vděčí podle vlastních slov z velké části svým fanouškům. Už od doby covidové s nimi na Instagramu pravidelně sdílí videa, na nichž cvičí a vypráví zážitky ze svého života. A nyní jí na jejím profilu vyjadřují bezmeznou podporu. „Nikdy v životě jsem nic tak silného nezažila. Tisíce mailů typu: My vás rádi máme, v době covidu jste nás držela nad vodou,“ přiznala herečka, která mimo jiné ztvárnila hlavní roli vesnické drbny Šímové v seriálu Hvězdy nad hlavou a s TV Prima plánuje i další natáčení.

A ve své emotivní zpovědi o tom, jak poslední dny prožívá, pokračovala i dále. „Celý svůj život se snažím být vyslankyní dobré nálady a chuti do života. Ano, proplakala jsem pár hodin, ale díky tomu, že fanoušci se mnou 40 let vyrůstají – od My všichni školou povinní až po seriál Hvězdy nad hlavou – spolu vlastně stárneme. Vědí o mě z bulváru, kdo se mi kdy narodil, kdy mi kdo umřel. A teď se mnou prožívají i první kopačky, které jsem v životě dostala – v šedesáti,“ odhalila již dvakrát rozvedená Žilková pro mnohé možná velmi překvapivý fakt. „Ona ta láska nemusí být jen od jednoho člověka – a já jsem ji dostala od těch svých diváků. A to mě úplně vyléčilo,“ uzavřela se slzami v očích.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.