Celebrity

17. března 2022 11:49

redakce Prima Ženy

Další bolestná rána pro Žilkovou! Zatímco řeší rozvod, její syn prodělal infarkt

Herečka Veronika Žilková nezažívá zrovna nejšťastnější období. Sotva se vzpamatovala ze šoku, který jí způsobil e-mail od manžela Martina Stropnického s informací, že se chce rozvést, musí nyní řešit akutní zdravotní stav svého syna Cyrila. Ten totiž prodělal infarkt.

Známá česká herečka Veronika Žilková, která loni oslavila 60. narozeniny, tento týden řešila převážně to, že ji čeká už v pořadí třetí rozvod. Šokující novinu se navíc od manžela Martina Stropnického (65), bývalého ministra obrany České republiky a současného velvyslance v Izraeli, dozvěděla přes e-mail. Osmnáct let dlouhý vztah a čtrnáct let pevné manželství tak končí poněkud neslavně, místo aby však měla čas tento šok více zpracovat, zasáhla ji další bolestivá rána.

Zdravotní problémy syna mě trápí mnohem víc než mé zlomené srdce, protože nemocné srdce dítěte je prostě větší tragédie

Její nejstarší syn Cyril Navrátil (32) čerstvě prodělal infarkt. Nedávno herečka informovala o jeho cestě do IKEMu kvůli velkým zdravotním komplikacím. „Zítra jede můj syn Cyril do Ikemu na vyšetření, protože má velké zdravotní problémy se srdcem. A to mě trápí mnohem víc než mé zlomené srdce, protože nemocné srdce dítěte je prostě větší tragédie, uvedla v úterý v pořadu Showtime Žilková.

Její syn Cyril se narodil s těžkou srdeční vadou, před dvěma lety podstoupil náročnou operaci, pak prodělal covid a nyní lékaři zjistili, že nejspíš utrpěl infarkt. Herečka to prozradila serveru Blesk.cz. Vadu přitom lékaři objevili při rutinní prohlídce až v roce 2017. Není to pak poprvé, co Žilková musí řešit neuvěřitelně těžké rodinné chvíle.

Její zesnulý syn Melichar se v roce 2007 narodil s brániční kýlou a i přes veškerou snahu lékařů nakonec po 198 dnech podlehl zdravotním komplikacím. O tragickém životním osudu pojednává i její životopisná kniha Dělte dvěma.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.